Beach essentials: Ο οδηγός της Vogue για τέλειο στυλ στην παραλία

Beach essentials: Ο οδηγός της Vogue για τέλειο στυλ στην παραλία

Το μαγιό, η τσάντα, το cover-up και όλα τα απαραίτητα για να περάσετε μια ολόκληρη ημέρα στην παραλία

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πολλές φορές μια βόλτα στην θάλασσα αρκεί για να αποδράσουμε από το στρες και τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το καλοκαίρι είναι εδώ και σίγουρα θα απολαύσουμε τις ηλιόλουστες ημέρες, αρκεί να έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας όλα τα beach essentials για τέλειο στυλ. Μια ολόκληρη ημέρα στην παραλία ξεκινά από το πρωί και τελειώνει το βράδυ με καλοκαιρινά πάρτυ στην άμμο και cocktails.

Η Vogue έφτιαξε τον shopping οδηγό με όλα τα approved ρούχα και αξεσουάρ που θα χρειαστείτε από τώρα στις μίνι αποδράσεις και φυσικά θα φορέσετε και στις διακοπές. Στην λίστα των καλοκαιρινών αγορών προσθέτουμε ένα ολόσωμο μαγιό με τέλεια εφαρμογή που θα φορέσουμε και σαν τοπ στα summer parties, στην παραλία μαζί με ένα παρεό και ένα ζευγάρι slides. Μια ψάθινη τσάντα που χωρά όλα τα απαραίτητα για τις beach days και θα συνεχίσουμε να την κρατάμε και στην πόλη, ακόμα και στο γραφείο. Ένα μπικίνι με prints που θα συνδυάσουμε με μια patterned παντελόνα και ένα cropped T-shirt, για ένα beach look βγαλμένο από τα 70s. Φυσικά δεν ξεχνάμε την απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Στην καλοκαιρινή μας τσάντα προσθέτουμε ένα αντηλιακό για ασφαλές μαύρισμα, ένα shimmering oil που θα αφήσει την επιδερμίδα μας λαμπερή και βελούδινα απαλή και φυσικά ένα bucket hat.

Διαβάστε αναλυτικά στην Vogue

Ειδήσεις σήμερα

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή