Black-tie event: Το σωστό dress code και τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Black-tie event: Το σωστό dress code και τα λάθη που πρέπει να αποφύγετε

Η Vogue καταγράφει όλα τα κομμάτια που χρειάζεστε για να ξεχωρίσετε με στυλ στις πιο επίσημες περιστάσεις σας

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα black-tie events, κάθε χρόνο όσο πλησιάζουν οι γιορτές μας απασχολούν όλο και περισσότερο αφού είναι μια ευκαιρία να αναζητήσουμε τα πιοelegant outfits που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε σε μια λαμπερή βραδιά. Η αλήθεια είναι ότι σε ένα black-tie event, υπάρχει συγκεκριμένο dress code που πρέπει να ακολουθήσουμε, όμως αυτό μας δίνει την ευκαιρία να φορέσουμε τα πιο εκθαμβωτικά κομμάτια που έχουμε στην ντουλάπα μας, όπως ακριβώς αρμόζει και στο χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Σε έναν κόσμο όπου τα ντυσίματα μας γίνονται όλο και πιο casual, τα διλήμματα σχετικά με τα dress codes είναι αμέτρητα. Όμως ένα sparkling look για μια ιδιαίτερη περίσταση που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε, είναι πάντα must.

Τι σημαίνει ο ενδυματολογικός κώδικας black-tie;

Όλα εξαρτώνται από τον οικοδεσπότη. Το «wow maxi φόρεμα» μιας γυναίκας είναι το «έξτρα σικάτο μαύρο μίνι φόρεμα» μιας άλλης. Κάποια επιλογή για παράδειγμα, μπορεί να είναι εντυπωσιακή, αλλά εντελώς λάθος για ένα φιλανθρωπικό γκαλά. Αρχικά, μπορείτε να ρωτήσετε τον οικοδεσπότη σας για να διευκρινίσετε το επίπεδο επισημότητας που πρέπει να τηρούν οι καλεσμένοι, καθώς και να σας ενημερώσει τι σχεδιάζει να φορέσει ο ίδιος.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT