Τα 10 κοντά κουρέματα που πρέπει να τολμήσετε το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν

Τα 10 κοντά κουρέματα που πρέπει να τολμήσετε το καλοκαίρι και την επόμενη σεζόν

Όλα τα short haircuts σύμφωνα με τις τάσεις του 2023 που είναι trendy και θα δοκιμάσουμε τώρα

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κλισέ «όταν μια γυναίκα θέλει να αλλάξει κάτι στη ζωή της ξεκινά από τα μαλλιά της» και σίγουρα αυτό είναι κάτι που κρύβει μεγάλη δόση αλήθειας.

Η αλλαγή στη ζωή μας πολλές φορές μπορεί να συνδέεται με μια ανανεωμένη εμφάνιση ή ένα διαφορετικό look, καθώς είναι παράγοντας που μπορεί να συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό στην αυτοπεποίθησή μας.

To ίδιο πιστεύει και η Francesca Amenta, πρέσβειρα της L’Oréal Professionnel Paris. «Στην πραγματικότητα, τα κοντά μαλλιά των γυναικών ξέρουν πώς τραβάνε την προσοχή ενισχύοντας την ομορφιά των μοναδικών χαρακτηριστικών τους, ενώ παραμένουν εξαιρετικά wearable και δυναμικά».

Πολλές φορές πρέπει  να βρίσκουμε τη δύναμη να δοκιμάζουμε τολμηρά haircuts και να εγκαταλείπουμε τα πυκνά μαλλιά προς όφελος του στυλ και της πρακτικότητας και τα πιο trendy κοντά κουρέματα για το 2023 και για αυτή τη σεζόν αλλά και την επόμενη, θα το κάνουν εξαιρετικά εύκολο.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή