Η τροφή που επιταχύνει τον μεταβολισμό

Η τροφή που επιταχύνει τον μεταβολισμό

Πρόκειται για το κεφίρ και τις ιδιότητες του όχι μόνο να βελτιώνει την υγεία του εντέρου, αλλά και να φροντίζει το βάρος σας

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχει μια τροφή που ίσως να μη σας περνάει από το μυαλό, όχι μόνο πλούσια σε προβιοτικά αλλά και ωφέλιμη για την υγεία του εντέρου, αλλά επιταχύνει τον μεταβολισμό και έχει πολλά ακόμη οφέλη τόσο για το ανοσοποιητικό σύστημα όσο και για τη φροντίδα του δέρματος.

Πρόκειται για το κεφίρ, ένα γαλακτοκομικό προϊόν που έχει υποστεί ζύμωση, για το οποίο οι διατροφολόγοι μιλούν όλο και περισσότερο τόσο για τις θρεπτικές και πεπτικές του ιδιότητες όσο και για την ευελιξία του που επιτρέπει να λαμβάνεται μεταξύ των γευμάτων, όπως στο πρωινό, ως επιδόρπιο, ακόμη και στο βραδινό. Η φαρμακοποιός και διατροφολόγος Paula Martín Clares λέει στο βιβλίο της About her The health of your skin is in what you eat (Ed. Zenith) ότι το κεφίρ « περιέχει πρωτεΐνες, υδατάνθρακες, κάλιο, ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και βιταμίνες A, D και B ” .

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT