Σε ένα από τα ντοκιμαντέρ της σειράς που δημιούργησε για το Netflix, “Blue Zones: The secrets of longevity”, ο συγγραφέας και coach μακροζωίας, Dan Buettner, εξερευνά πώς οι κάτοικοι του ελληνικού νησιού της Ικαρίας καταναλώνουν συστηματικά ακατέργαστο μέλι αντί για ζάχαρη. «Όταν σκέφτομαι κάτι γλυκό, μου έρχεται στο μυαλό το μέλι, ιδανικά αυτό της Ικαρίας», λέει ο Buettner, αναφερόμενος στο μη παστεριωμένο μέλι, το οποίο διατηρεί τις ιδιότητές του αναλλοίωτες και έχει κάνει την Ικαρία γνωστή για τη διάρκεια ζωής των κατοίκων της.
Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue