Μαγνήσιο: Η τροφή που αξίζει να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας

Μαγνήσιο: Η τροφή που αξίζει να προσθέσετε στην καθημερινότητά σας

Μιας και καταφθάνουν τα Χριστούγεννα, οι ειδικοί εξηγούν τους λόγους που η κολοκύθα πρέπει να έχει μια θέση στη διατροφή σας.

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υψηλή περιεκτικότητά της σε μαγνήσιο είναι ένας από τους βασικούς λόγους που οι ειδικοί εντάσσουν την κολοκύθα στις τροφές που συμβάλλουν στην ευεξία. Πλούσια σε βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά, η κολοκύθα είναι ένα χορταστικό και χαμηλό σε θερμίδες φρούτο, το οποίο εκτός από το ανοσοποιητικό, ενισχύει τα μαλλιά και το δέρμα κάνοντας τα να δείχνουν πιο υγιή και λαμπερά.

Ειδικά τις γιορτινές ημέρες, η εντυπωσιακή αυτή η τροφή έχει την τιμητική της. Από τη μία οι φυτικές ίνες, οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και η αντιγηραντική δράση και από την άλλη η πλούσια και ιδιαίτερη γεύση που απογειώνει ακόμη και τα ροφήματα, η κολοκύθα αναδεικνύεται πρώτη επιλογή για τα festive dinner – και όχι μόνο αφού πολλοί είναι εκείνοι που την περιλαμβάνουν στη διατροφή τους σε καθημερινή βάση.

Διαβάστε τη συνέχεια στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή