Ψυχική υγεία: Γιατί η πλήξη μπορεί να είναι τόσο επιβλαβής όσο το burnout;

Ψυχική υγεία: Γιατί η πλήξη μπορεί να είναι τόσο επιβλαβής όσο το burnout;

Μπορεί να έχει πραγματικό αντίκτυπο στην ψυχική σας υγεία

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε από την Opinion Way πριν από το καλοκαίρι του 2022, «το 41% ​​των Γάλλων εργαζομένων θα ήταν σε κατάσταση ψυχολογικής δυσφορίας και το 34% σε εξουθένωση».

Στοιχεία που αποκρυσταλλώνουν κάτι που επιβεβαιώνεται χρόνο με το χρόνο: Οι Γάλλοι εργαζόμενοι δυσκολεύονται ολοένα και περισσότερο να καλλιεργήσουν την ψυχική υγεία τους σε ένα επαγγελματικό περιβάλλον που αυξάνει το άγχος τους. Και αν η εξάντληση είναι ένα θέμα που είναι όλο και λιγότερο ταμπού στον χώρο εργασίας, το ίδιο θα συμβεί και με την ψυχική υπερφόρτωση. Η ψυχική υπερφόρτωση, αντιστοιχεί στη στιγμή που η πλήξη και η έλλειψη αποστολών οδηγούν σε κόπωση και είναι πολύ επιβλαβής για την ψυχική υγεία.

Η Vogue συγκέντρωσε όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτή την ελάχιστα αναγνωρισμένη ψυχολογική κατάσταση και τις συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε για να την αντιμετωπίσετε.

Περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT