Μπαλαρίνες: Τα 5 σχέδια που θα είναι trendy την άνοιξη

Μπαλαρίνες: Τα 5 σχέδια που θα είναι trendy την άνοιξη

Ο οδηγός της Vogue με όλα τα σχέδια που πρέπει να περιλαμβάνει η ανοιξιάτικη shopping list

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Φέτος και περισσότερο από ποτέ, οι μπαλαρίνες είναι απίστευτα trendy και η πιο ευέλικτη επιλογή για καθημερινές chic εμφανίσεις. Η αλήθεια είναι ότι δεν είναι όλα τα σχέδια ίδια και μπορούμε να βρούμε στην αγορά πολλές διαφορετικές παραλλαγές που θα ταιριάξουν ανάλογα με το προσωπικό μας στυλ. Αυτά είναι τα φλατ παπούτσια που πρέπει να αγοράσετε τώρα για την άνοιξη/καλοκαίρι 2024.

Είναι αυτονόητο ότι οι μπαλαρίνες έχουν γίνει (και θα γίνονται όλο και περισσότερο) ένα από τα πιο μοντέρνα παπούτσια. Ήδη τον τελευταίο χρόνο έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τις καρδιές των fashionistas από παντού, χάρη στην ευελιξία τους, αλλά κυρίως στους άπειρους συνδυασμούς και στυλ που μπορούν να υιοθετήσουν.

Ειδικά ορισμένα σχέδια έχουν γίνει πραγματικά must, όπως το viral μοντέλο του Alaia σε mesh εκδοχή ή το ballet style της Miu Miu με ελαστική και ελαφρώς τετραγωνισμένη μύτη. Η Vogue συγκέντρωσε όλα τα σχέδια που θα ξεχωρίσουν την ερχόμενη σεζόν και έχουν ήδη καθιερωθεί στις τάσεις του street style και τα 5 κορυφαία στυλ που αγαπούν -και φόρεσαν περισσότερο- οι fashionistas κατά τη διάρκεια της Εβδομάδας Μόδας.

Περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT