Νερό με αλάτι κάθε πρωί: Προσφέρει επίπεδη κοιλιά και τέλεια ενυδάτωση

Νερό με αλάτι κάθε πρωί: Προσφέρει επίπεδη κοιλιά και τέλεια ενυδάτωση

Η νέα wellness τάση καταπολεμά την κατακράτηση υγρών και χαρίζει λαμπερό δέρμα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα έχουμε ακούσει σχεδόν όλα: νερό με λεμόνι, νερό με ξύδι, ελαιόλαδο με άδειο στομάχι. Τώρα όμως ένα ακόμα ρόφημα μπήκε στο επίκεντρο των ειδικών χάρη στα τεράστια οφέλη για το σώμα και την επιδερμίδα. Πρόκειται για το πολύ απλό αλατόνερο, το οποίο καταναλώνει και η wellness guru Elle Macpherson που προσθέτει κάθε πρωί στο νερό λίγο ροζ αλάτι Ιμαλαΐων για να καταπολεμήσει την κατακράτηση υγρών και να εξισορροπήσει το pH στο σώμα της.

Αυτό το ρόφημα μπορεί να προετοιμαστεί προσθέτοντας λίγο αλάτι πλούσιο σε μέταλλα (όπως το Ιμαλαΐων) σε ένα ποτήρι νερό ή απλά προσθέτοντας ένα φακελάκι ηλεκτρολύτες όπως κάνουν πολλοί αθλητές. Μπορεί οι ηλεκτρολύτες μέχρι τώρα να απασχολούσαν κυρίως τον χώρο του αθλητισμού, φαίνεται όμως πως μπήκαν δυναμικά στον τομέα της ευεξίας.

Για να κατανοήσουμε την σημασία που έχουν οι ηλεκτρολύτες, αρκεί να συνειδητοποιήσουμε πως το 75% από εμάς είμαστε αφυδατωμένοι με συνέπειες όπως οι πονοκέφαλοι και η φλεγμονή.

Περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή