Η Κέλλυ Κλάρκσον αναλαμβάνει την σκυτάλη από την Έλεν ντε Τζένερις

Η Κέλλυ Κλάρκσον αναλαμβάνει την σκυτάλη από την Έλεν ντε Τζένερις

Το “The Kelly Clarkson Show” είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα και θα παίζει στη θέση του "The Ellen DeGeneres Show"

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Όταν πρόκειται για θεματικές εκπομπές κατά τη διάρκεια της ημέρας, η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον (Kelly Clarkson) ανεβαίνει σταθερά στις προτιμήσεις του κοινού.

Το “The Kelly Clarkson Show” είναι ένα πρόγραμμα διάρκειας μίας ώρας με διάσημους καλεσμένους, και με μεγάλη ακροαματικότητα και οι υπεύθυνοι του NBC αποφάσισαν ότι είναι η καταλληλότερη εκπομπή για να αντικαταστήσει επίσημα την εκπομπή της διάσημης Έλεν ντε Τζένερις από το φθινόπωρο του 2022.

Το «σόου της ΈλενΝτιΤζενέρις» ξεκίνησε το 2003 και θα τερματιστεί το 2022. Εχει κερδίσει περισσότερα από 60 βραβεία Emmy, ενώ χαρακτηρίστηκε ως «εξαιρετική ψυχαγωγική εκπομπή για το 2020»

Διαβάστε σχετικά: Τέλος μετά από 19 χρόνια για το σόου της Έλεν ΝτιΤζενέρις

Η είδηση της αντικατάστασης δόθηκε από το δίκτυο NBC.

«Η εκπομπή της Κέλλυ Κλάρκσον είναι μια από τις πιο αισιόδοξες ιστορίες επιτυχίας», δήλωσε η Τρέισι Γουίλσον, εκτελεστική αντιπρόεδρος της NBCUniversal Syndication Studios, στο «Hollywood Reporter».

«Η Κέλλυ και η ομάδα παραγωγής έβαλαν την καρδιά, την διάθεση και το απίστευτο πάθος τους, για να κάνουν μια εκπομπή που ανταποκρίνεται σε ανθρώπους όλων των ηλικιών, των πολιτισμών και σε κάθε κοινωνικό υπόβαθρο. Έχουμε μεγάλα σχέδια για την τρίτη σεζόν και εργαζόμαστε γι αυτά καθώς ανυπομονούμε να γίνει το πρώτο σόου της ημέρας για τα επόμενα χρόνια.»

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή