Dior Cruise 2022: H Creative Director μιλά αποκλειστικά στη Vogue Greece για το show στο Καλλιμάρμαρο

Dior Cruise 2022: H Creative Director μιλά αποκλειστικά στη Vogue Greece για το show στο Καλλιμάρμαρο

Η Maria Grazia Chiuri έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο ελληνικό ταξίδι. Είναι ένα ταξίδι μόδας, φυσικά, αλλά συγχρόνως και προσωπικό.

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Maria Grazia Chiuri έχει ξεκινήσει ένα μεγάλο ελληνικό ταξίδι. Είναι ένα ταξίδι μόδας, φυσικά, αλλά συγχρόνως και προσωπικό. Από την Κρήτη και τους Δελφούς, μέσω Σαντορίνης, είναι ένα ταξίδι που ξεκινάει από την προϊστορία και φτάνει στο σήμερα. Η διαδρομή καταλήγει στις 17 Ιουνίου στην Αθήνα, όταν ο οίκος Dior θα αποκαλύψει τη συλλογή Cruise 2022 στο Καλλιμάρμαρο.

Λίγες μέρες πριν τη μεγάλη μέρα, η Chiuri συγκεντρώνει σκέψεις και αποσκευές στο σπίτι της στη Ρώμη. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα επισκεφθεί την Ελλάδα. Το πρώτο της ταξίδι το έκανε όταν αποφοίτησε, όταν μαζί με φίλους, ανακάλυψε την αρχιτεκτονική και το φως της χώρας, απολαμβάνοντας σουβλάκι. Σε εκείνο το ταξίδι, έζησε επίσης πολύ έντονα την επίσκεψη της στα Μετέωρα, έναν τόπο που θα ήθελε πολύ να επισκεφθεί ξανά με τα παιδιά της. Για την ώρα, όμως, τα συναισθήματα της επικεντρώνονται στο show της Αθήνας.

⇒ Διαβάστε επίσης: H Vogue Greece αποκλειστικά στο backstage του Dior Cruise 2022

«Η ανάπτυξη ενός project είναι μια πολύ διαφορετική ιστορία», λέει η Chiuri στη Vogue Greece, μιλώντας μέσω Zoom. «Εδώ πρόκειται για ένα διάλογο, όχι μόνο μεταξύ του χώρου και εμένα, αλλά και μεταξύ του Dior, του χώρου και εμένα. Είναι κάτι πολύ σύνθετο».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή