Μέλος του σώματος των ενόρκων της δίκης Ντεπ – Χερντ σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του

Μέλος του σώματος των ενόρκων της δίκης Ντεπ – Χερντ σπάει για πρώτη φορά την σιωπή του

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πριν λίγες ημέρες η Άμπερ Χερντ έδωσε την πρώτη της συνέντευξη μετά την πολυσυζητημένη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ στην Σαβάνα Γκάθρι και το τηλεοπτικό δίκτυο NBC. 

Τώρα, με την σειρά του, ένας ένορκος από την δίκη σπάει την σιωπή του.

Ο άντρας, που θέλησε να παραμείνει ανώνυμος, έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Good Morning America» την Πέμπτη 16 Ιουνίου, εξηγώντας πως δεν βρήκε καθόλου αληθοφανή την κατάθεση της Άμπερ Χερντ. 

«Η ιστορία της δεν είχε λογική συνέπεια», είπε χαρακτηριστικά ο ένορκος. Και προσέθεσε: «Το κλάμα, οι εκφράσεις του προσώπου που έπαιρνε, ο τρόπος που κοιτούσε τους ενόρκους…Όλοι νιώθαμε πολύ άβολα. Απαντούσε μια ερώτηση, μετά έκλαιγε και δυο δευτερόλεπτα αργότερα, πάγωνε πάλι. Πολλοί από εμάς χρησιμοποιήσαμε την έκφραση “κροκοδείλια δάκρυα”».

Ο ένορκος σχολίασε φυσικά και τον Τζόνι Ντεπ, λέγοντας: «Πολλοί στο σώμα ενόρκων ένιωσαν πως, αυτά που έλεγε, στο τέλος της ημέρας, ήταν πιο αληθοφανή. Απλά, έμοιαζε λίγο πιο αληθινός ως προς το πώς απαντούσε τις ερωτήσεις. Η συναισθηματική του κατάσταση ήταν πολύ σταθερή καθ’ όλη την διάρκεια». 

Βέβαια, ο ένορκος κατέληξε στο συμπέρασμα πως και οι δύο ήταν βίαιοι ο ένας προς τον άλλο: «Δεν νομίζω πως αυτό δίνει σε κάποιον από τους δύο δίκιο ή άδικο. Αλλά, για το επίπεδο των ισχυρισμών της δεν υπήρχαν αρκετές αποδείξεις που να υποστηρίζουν όσα έλεγε». 

Όσο για τον ρόλο που η Άμπερ Χερντ υποστήριξε ότι έπαιξαν στην δίκη τα social media, ο ένορκος έχει μια διαφορετική άποψη: «Ακολουθήσαμε τις αποδείξεις. Εγώ και τουλάχιστον δύο ακόμα ένορκοι δεν χρησιμοποιούμε Twitter ή Facebook».

Με πληροφορίες από το Consequence of Sound.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή