Παύση του podcast της Μέγκαν Μαρκλ λόγω του πένθους για την Ελισάβετ

Παύση του podcast της Μέγκαν Μαρκλ λόγω του πένθους για την Ελισάβετ

Το «Archetypes», που ως τώρα έχει συζητηθεί για πολλούς λόγους, σταματάει για λίγο την κυκλοφορία επεισοδίων λόγω του θανάτου της Βασίλισσας

58" χρόνος ανάγνωσης

Πριν λίγο καιρό, η εγκατεστημένη στις ΗΠΑ μετά το #Megxit, Μέγκαν Μαρκλ, λάνσαρε τη δική της σειρά podcast. Το «Archetypes», όπως λέγεται η σειρά, φιλοξενεί σε κάθε επεισόδιο μία γυναίκα καλεσμένη -στα δύο πρώτα επεισόδια η Μαρκλ υποδέχθηκε τη Σερένα Γουίλιαμς και τη Μαράια Κάρεϊ.

Το podcast κατάφερε να στρέψει και πάλι την κουβέντα εναντίον της Δούκισσας του Σάσεξ, μιας και πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν το γεγονός πως ενώ εμφανίστηκε στην κορυφή των τσαρτ του Spotify, τα νούμερα των ακροατών δεν δικαιολογούσαν κάτι τέτοιο (υπάρχει, ωστόσο, εξήγηση για αυτό).

Τώρα η Μέγκαν Μαρκλ διακόπτει για λίγο την κυκλοφορία νέων επεισοδίων του podcast, ως ένδειξη πένθους για τη Βασίλισσα Ελισάβετ. 

Συγκεκριμένα, στην homepage του podcast διαβάζουμε την εξής ανακοίνωση: «Τα νέα επεισόδια του “Archetypes” θα μπουν σε παύση κατά την επίσημη περίοδο πένθους για την Μεγαλειοτάτη Βασίλισσα».

Υπενθυμίζουμε πως αυτή τη στιγμή η Βρετανία βρίσκεται σε εθνικό πένθος, ενώ η σορός της Βασίλισσας από αύριο 14 Σεπτεμβρίου έως και τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου και ημέρα της κηδείας της Ελισάβετ θα βρίσκεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Λονδίνο. Η επίσημη περίοδος πένθους προβλέπεται να διαρκέσει μέχρι και 7 ημέρες μετά τον θάνατο της μονάρχη. 

Με πληροφορίες από το Deadline.