Η Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Chanel (βίντεο)

Η Κρίστεν Στιούαρτ, πρωταγωνίστρια στη νέα καμπάνια της Chanel (βίντεο)

Στο ασπρόμαυρο βίντεο που σκηνοθέτησαν οι κινηματογραφιστές Inez & Vinoodh, η ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε στις ταινίες «Spencer» και «Crimes of the Future» μιλά για τη σημασία του déjà vu ενώ φοράει ρούχα του brand

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υποψήφια για Όσκαρ Κρίστεν Στιούαρτ εντυπωσιάζει στο νέο βίντεο που κυκλοφόρησε ο Οίκος Chanel που αφορά την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2023 «Ready to Wear» συλλογή. 

Στο ασπρόμαυρο βίντεο που σκηνοθέτησαν οι κινηματογραφιστές Inez & Vinoodh, η ηθοποιός που πρόσφατα είδαμε στις ταινίες «Spencer» και «Crimes of the Future» μιλά για τη σημασία του déjà vu ενώ φοράει ρούχα του brand. 

Το μικρού μήκους φιλμ «ανοίγει» με το εμβληματικό Cinema Le Champo μετά από μια προβολή της ταινίας «Last Year at Marienbad». Στα πλάνα, η Στιούαρτ από ηθοποιός, γίνεται καλλιτέχνις. «Ζούμε σε μια τόσο επιτυχυνόμενη περίοδο ανάπτυξης. Ξέρετε, είναι συναρπαστικό επειδή οι ταυτότητές μας είναι αυτά τα εξελισσόμενα έργα τέχνης (…) οι μυθολογίες που μας καθορίζουν, που μας ενώνουν, είναι δικές μας για να τις δημιουργήσουμε. Όλα είναι πιθανά», δηλώνει η Στιούαρτ στο ρόλο της καλλιτέχνιδος. 

Και συμπληρώνει: «Δεν είναι πια σημαντικό να γνωρίζεις ποιος είσαι ή τι θέλεις στη ζωή. Πιστεύω ότι είναι σημαντικό να “καις” το όμορφο χθες, κάθε μέρε, ώστε να ξεκινάς από την αρχή». 

Η ηθοποιός είναι από το 2013 μούσα και πρέσβειρα για τη Chanel. Επιπλέον, έχει συνεργαστεί με τον Καρλ Λάγκερφελντ, του οποίου η κληρονομιά είναι το θέμα του Met Gala 2023. 

Με πληροφορίες από το IndieWire 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή