Live: Καθημερινή, Athens Health Summit 2021 – Όλες οι εξελίξεις από τη δεύτερη ημέρα εργασιών

Live: Καθημερινή, Athens Health Summit 2021 – Όλες οι εξελίξεις από τη δεύτερη ημέρα εργασιών

Με μια σειρά από πάνελ με εξαιρετικό ενδιαφέρον, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα το Athens Health Summit –το συνέδριο με θέμα την υγεία–, που διοργανώνει η «Καθημερινή»

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με μια σειρά από πάνελ με εξαιρετικό ενδιαφέρον, ολοκληρώθηκε η δεύτερη ημέρα το Athens Health Summit –το συνέδριο με θέμα την υγεία–, που διοργάνωσε η «Καθημερινή», στο Four Seasons Astir Palace.

Η δεύτερη ημέρα του συνεδρίου εστίασε στη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα. Με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον, συζητήθηκαν οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες που έχουμε να οικοδομήσουμε ένα ανθεκτικό και ισχυρό σύστημα υγείας στην μετά COVID εποχή, αξιοποιώντας όλη τη δυναμική του ψηφιακού μετασχηματισμού, καθιστώντας τον τομέα της υγείας κινητήρια δύναμη για την ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας μας.

Το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας περιελάμβανε, μεταξύ άλλων, παρεμβάσεις του υπουργού Επικρατείας Άκη Σκέρτσου, του υπουργού Οικονομικών Χρήστου Σταϊκούρα, του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκου Πιερρακάκη, του προέδρου του ΕΟΔΥ Θεοκλή Ζαούτη, του γενικού γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριου Θεμιστοκλέους, καθώς και άλλων εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, του επιχειρείν και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Όλες οι εξελίξεις από το Athens Health Summit 2021:

Στη χθεσινή, πρώτη ημέρα του Athens Health Summit, κυριάρχησαν η σημασία της εμπιστοσύνης για την ενίσχυση της εκστρατείας εμβολιασμού, η ανάγκη τήρησης μέτρων όπως η χρήση μασκών για τον έλεγχο της πανδημίας και οι προοπτικές μετάβασης στην ενδημική φάση της COVID-19.

Ειδήσεις σήμερα

Καθημερινή – Athens Health Summit: «Αν δεν είσαι ερημίτης, είτε θα εμβολιαστείς είτε θα νοσήσεις»

Καθημερινή – Athens Health Summit: Όλες οι εξελίξεις από την πρώτη ημέρα εργασιών

Ακολουθήστε το kathimerini.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο kathimerini.gr 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή