To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για όσους παρακολουθούν τα τεκταινόμενα στον κόσμο των ρολογιών σίγουρα το όνομα George Bamford δεν θα σας είναι άγνωστο. Ο Βρετανός θεωρείται ο μάγος της εξατομίκευσης, καθώς αλλάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο εμβληματικά μοντέλα μεγάλων οίκων, προς μεγάλη ικανοποίηση των απανταχού connoisseurs. Η συνεργασία του με την TAG Heuer δεν είναι καινούρια. Το 2018 είχε δημιουργήσει αίσθηση η δική του εκδοχή του χρονογράφου Monaco, τον οποίο ο Georges Bamford οραματίστηκε σε εντελώς high-tech αισθητική, με κάσα από άνθρακα, η οποία είχε απίθανα «νερά», και κατάμαυρο καντράν με μετρητές και λεπτομέρειες σε έντονο γαλάζιο. Στις 26 Νοεμβρίου του 2020 παρουσιάστηκε το δεύτερο εγχείρημα: μία έκδοση του καταδυτικού μοντέλου Aquaracer, η οποία εντυπωσιάζει από τον αρρενωπό χαρακτήρα, τη στιβαρή εμφάνιση και τον δυναμικό συνδυασμό χρωμάτων της.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-1

«Όταν σχεδιάζαμε αυτή τη συλλεκτική έκδοση Aquaracer, ανατρέξαμε στο παρελθόν της ΤAG Heuer για να αντλήσουμε δημιουργική έμπνευση. Τα πορτοκαλί σχεδιαστικά στοιχεία και η σπορ στεφάνη θυμίζουν τα επιδραστικά ρολόγια της TAG Heuer που κυκλοφόρησαν την περίοδο 1979-1994 και άνοιξαν τον δρόμο για τη συλλογή Aquaracer, η οποία έκανε το επίσημο ντεμπούτο της το 2004», σχολιάζει ο George Bamford, ιδρυτής του Bamford Watch Department.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-2

Το νέο TAG Heuer Aquaracer Bamford Limited Edition φέρει το όνομα Bamford στη θέση 6 ενώ μικρές πορτοκαλί πινελιές δίνουν ένταση στους δείκτες, τη στεφάνη και την εσωτερική φλάντζα του κατάμαυρου καντράν.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-3

Η διαμέτρου 43mm κάσα, η μονής κατεύθυνσης περιστρεφόμενη στεφάνη με την 60λεπτη κλίμακα και το μπρασελέ τριών συνδέσμων είναι όλα από αμμοβολημένο τιτάνιο βαθμού 2.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-4

Οι δείκτες με την επιμετάλλωση μαύρου χρυσού έχουν πορτοκαλί λάκα και επίστρωση με λευκή Super-LumiNova®.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-5

Η ίδια φωτοβόλος ουσία καλύπτει και τις ενδείξεις των ωρών για απόλυτη ευκρίνεια στο σκοτάδι.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-6

Στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος Calibre 5 ενώ στην κλειστή πλάτη της κάσας από τιτάνιο υπάρχει χαραγμένη η ένδειξη «Limited one of 1.500».

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-7

Ως αυθεντικό μοντέλο καταδύσεων, το ρολόι είναι στεγανό μέχρι 300 μ. βάθος και είναι ήδη διαθέσιμο στις μπουτίκ TAG Heuer και online. Η τιμή του είναι 3.700 €.

To νέο TAG HEUER Aquaracer Bamford είναι η χαρά του συλλέκτη-8

Περισσότερες πληροφορίες για την TAG Heuer και τα εξουσιοδοτημένα καταστήματά της εδώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή