Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021

5' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρώτη «φουρνιά» φρέσκων μοντέλων από την Hublot για το 2021 είναι γεγονός! Παρουσιάστηκαν στην ψηφιακή Εβδομάδα Ωρολογοποιίας του Ομίλου LVMH που ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 29 του μηνός (δείτε το σχετικό θέμα εδώ). Η ελβετική εταιρεία για άλλη μία φορά δεν απογοητεύει τους φανατικούς της φίλους, αφού λανσάρει επτά τύπους μοντέλων για άνδρες και γυναίκες, που όλα υμνούν τη φιλοσοφία του Art of Fusion. Υπάρχουν avant garde μοντέλα υψηλής μηχανικής, δυναμικές sport προτάσεις για τον άνδρα, υπέρκομψα γυναικεία με διαμάντια και πολύχρωμα λουράκια, και όλα έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό το τολμηρό design και τα πρωτοποριακά υλικά κατασκευής. Ας δούμε λοιπόν τι καινούριο μας επιφύλαξε η Hublot για τη νέα χρονιά…

 

1. HUBLOT Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-1

 

Ένα από τα μεγάλα ατού της Hublot είναι η δημιουργία και η μηχανική κατεργασία κρυστάλλων ζαφειριού σε διάφορα χρώματα. Έτσι, τα προηγούμενα χρόνια είχαμε δει εκτός από το διάφανο κρύσταλλο, γαλάζιο, ροζ, πράσινο, φούξια και κίτρινο. Το πορτοκαλί που παρουσιάζει φέτος η Hublot είναι παγκόσμια πρωτιά. Το νέο Big Bang Tourbillon Automatic Orange Sapphire έχει λοιπόν μία εκπληκτική διάφανη κάσα διαμέτρου 45 mm και πάχους 15,30 mm από πορτοκαλί κρύσταλλο ζαφειριού. Αυτό όμως δεν είναι η μόνη ιδιαιτερότητα του ρολογιού. Στο εσωτερικό κρύβει έναν ολοκαίνουργιο αυτόματο μηχανισμό με tourbillon, ο οποίος έχει εντελώς φρέσκια αρχιτεκτονική και τρεις γέφυρες και πάλι από συνθετικό ζαφείρι. Πρόκειται για συλλεκτική έκδοση 50 μόλις αντιτύπων.

 

2. HUBLOT Big Bang One Click

 

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-2

Εκπληκτική ευελιξία προσφέρουν τα μοντέλα Big Bang One Click στο γυναικείο κοινό της Hublot. Τα ρολόγια με το πατενταρισμένο σύστημα πανεύκολης αλλαγής του λουριού One Click έχουν αγαπηθεί πολύ τα τελευταία χρόνια και επιστρέφουν με ανανεωμένες εκδόσεις και το 2021. Με κάσες από σατινέ ανοξείδωτο ατσάλι ή King Gold 18K, το αποκλειστικό κράμα ροζ χρυσού της Hublot, έχουν βολική διάμετρο 33 mm και πάχος 10,55 mm, και είναι ιδανικά για λεπτούς, θηλυκούς καρπούς.

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-3

 

Η στεφάνη τους είναι στολισμένη με 36 διαμάντια και τα καντράν είναι σε λευκό ή μαύρο χρώμα. Στο εσωτερικό χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός HUB1120. Όσο για τα λουράκια είναι κατασκευασμένα από φυσικό καουτσούκ και διατίθενται σε μία πλούσια χρωματική παλέτα, όπως ροζ, μπλε ηλεκτρίκ, φούξια, πορτοκαλί κ.ά.

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-4

Εκτός από τις πιο «απλές» εκδόσεις που έχουν διαμάντια μόνο στη στεφάνη υπάρχουν και πιο «λουσάτες» εκδοχές με διαμάντια να κοσμούν και την κάσα και τους βραχίονες.

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-5

 

3. HUBLOT Big Bang Integral Ceramic

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-6

 

Tα κεραμικά υψηλής τεχνολογίας είναι από τα πιο αγαπημένα υλικά για την Hublot και τα χρησιμοποιεί συχνά και μάλιστα σε ενδιαφέροντα χρώματα. Το νέο Big Integral Ceramic, είναι ένα εντυπωσιακό μοντέλο με ενιαία αρχιτεκτονική, όπερ σημαίνει ότι η κάσα του είναι ενωμένη με τον πρώτο σύνδεσμο του μπρασελέ. Με διάμετρο 42 mm και πάχος 13,45 mm, το ρολόι είναι φτιαγμένο εξολοκλήρου από κεραμικό με μόνες εξαιρέσεις τους βραχίονες της στεφάνης και τα στοιχεία από καουτσούκ στην κορώνα και στα μπουτόν. Μέσα από το ανοιχτό καντράν αποκαλύπτονται στοιχεία του αυτόματου μηχανισμού χρονογράφου Unico HUB1280, ο οποίος προσφέρει 72 ώρες αυτονομίας.

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-7

 

Το μοντέλο το γνωρίσαμε την περασμένη χρονιά σε μαύρο κεραμικό αλλά πλέον κυκλοφορεί και σε μπλε, λευκή ή γκρι έκδοση.

 

4. HUBLOT Big Bang MP-11 Magic Gold και Big Bang MP-11 Blue Sapphire

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-8

 

Ένα από τα εντυπωσιακότερα μοντέλα που έχει παρουσιάσει ποτέ η Hublot είναι το Big Bang MP-11, κι αυτό γιατί η φουτουριστική του εμφάνιση έχει σε πρώτο πλάνο τον υψηλής τεχνολογίας και πρωτοφανούς αρχιτεκτονικής μηχανισμό του, τον calibre HUB9011, ο οποίος είναι skeleton, κουρδίζει στο χέρι και συνδυάζει επτά σειρές διπλών βαρελιών που του εξασφαλίζουν 14 ημέρες ενεργειακής αυτονομίας. Δύο ολόκληρες εβδομάδες!

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-9

 

Για το 2021 το μοντέλο αυτό κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές, η μία καλύτερη από την άλλη: η πρώτη είναι από Magic Gold 18Κ, το αποκλειστικό κράμα χρυσού της Hublot και η δεύτερη από διάφανο μπλε κρύσταλλο ζαφειριού. Πρόκειται για συλλεκτικές εκδόσεις 50 κομματιών η καθεμία.

 

5. HUBLOT Classic Fusion Orlinski

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-10

 

H συνεργασία της Hublot με τον καλλιτέχνη Richard Orlinski ξεκίνησε το 2017 και έκτοτε καλά κρατεί. Η ιδιαιτερότητα των ρολογιών που φέρουν την σχεδιαστική υπογραφή του διάσημου γλύπτη είναι οι έντονες γωνίες και αιχμές στην κάσα, στους βραχίονες και στο καντράν τους. Οι δύο νέες εκδοχές Classic Fusion Orlinski, εντελώς μονόχρωμες, η πρώτη σε έντονο μπλε χρώμα και η δεύτερη σε μαύρο, είναι κατασκευασμένες εξολοκλήρου από κεραμικό, με εξαίρεση την κορώνα και το ελαστικό λουράκι.

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-11

 

Φοριούνται εξίσου από άνδρες και γυναίκες, αφού η λεπτή κάσα τους έχει διάμετρο 40 mm και πάχος 11,1 mm. Είναι εξοπλισμένα με τον αυτόματο HUB1100.

 

6. HUBLOT Spirit of Big Bang Beige

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-12

 

Άλλο ένα υπέρκομψο γυναικείο ρολόι, αυτή τη φορά με κάσα σχήματος tonneau. Η κάσα του είναι από σατινέ μπεζ κεραμικό, έχει διάμετρο 39 mm, πάχος 12,6 mm και περικλείει ένα καντράν στο χρώμα της άμμου με εφέ ηλιακών ακτίνων. Στον ίδιο απαλό τόνο του μπεζ είναι και το λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Το Spirit of Big Bang Beige διατίθεται με στεφάνη είτε από γυαλισμένο τιτάνιο είτε από King Gold 18Κ, διακοσμημένη με 50 διαμάντια.

 

7. HUBLOT Spirit of Big Bang Tourbillon 5-Day Power Reserve Carbon White

Όλα τα νέα μοντέλα της HUBLOT για το 2021-13

 

Για το τέλος αφήσαμε ένα από τα πιο σύνθετα από κάθε άποψη νέα μοντέλα της Hublot. Κι αυτό γιατί ξεχωρίζει τόσο από πλευράς design και μηχανισμού όσο και από πλευράς υλικού κατασκευής. Το Spirit of Big Bang Tourbillon 5-Day Power Reserve Carbon White είναι skeleton άρα προσφέρει απρόσκοπτη θέα στον manufacture caliber HUB6020, o οποίος είναι εφοδιασμένος με tourbillon στο 6. Κουρδίζει στο χέρι και μπορεί να υπερηφανεύεται για 115 ώρες ενεργειακής αυτονομίας, δηλαδή πέντε ολόκληρες ημέρες, όπως φαίνεται και από την ένδειξη power reserve στο 8. Ο μηχανισμός είναι ειδικά σχεδιασμένος ώστε να εφαρμόζει τέλεια στην σχήματος tonneau κάσα, η οποία έχει διάμετρο 42 mm και πάχος 13,25 mm. Είναι φτιαγμένη από ανθρακόνημα, υλικό ειδικά επεξεργασμένο ώστε να αποκαλύπτει τα λευκά ενθέματα μικροϊνών γυαλιού, που έχουν αναμιχθεί με τις ίνες του άνθρακα και με τη βοήθεια μία εποξικής ρητίνης δημιουργούν εμφάνιση μαρμάρου. Το ρολόι έχει συνδυαστεί με λευκό λουράκι από καουτσούκ το οποίο διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα εύκολης αλλαγής One Click της Hublot.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ.

HUBLOT BOUTIQUE ATHENS (τηλ.: 210-3317540)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή