Η OMEGA στο βάθρο του νικητή στο America’s Cup

Η OMEGA στο βάθρο του νικητή στο America’s Cup

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ομάδα της Νέας Ζηλανδίας (Emirates Team New Zealand) ανακηρύχθηκε νικήτρια του 36ου ράλι ιστιοπλοΐας America’s Cup και έτσι το περίφημο τρόπαιο «Auld Mug» παραμένει στην κατοχή της. Η συναρπαστική αναμέτρηση διήρκεσε συνολικά επτά ημέρες, από τις 10 έως τις 17 Μαρτίου. Την έβδομη ημέρα του ράλι America’s Cup η ομάδα των Kiwis, ως υπερασπιστής του τίτλου, επικράτησε της ιταλικής ομάδας Luna Rossa Prada Pirelli που διεκδικούσε το πολυπόθητο τρόπαιο. Η Omega είναι χορηγός της Emirates Team New Zealand και υποστηρίζει την ομάδα των Kiwis από το 1995. Είναι συνεπώς διπλή η χαρά της αφού ως επίσημος χρονομέτρης της κορυφαίας ιστιοπλοϊκής διοργάνωσης είχε το προνόμιο να χρονομετρήσει και το τελευταίο δευτερόλεπτο του ράλι.

Η OMEGA στο βάθρο του νικητή στο America’s Cup-1

Αυτή είναι η τέταρτη φορά στην ιστορία της που η Emirates Team New Zealand αναδεικνύεται νικήτρια στο America’s Cup, έναν εξαιρετικά απαιτητικό αγώνα ταχύτητας και αντοχής, όπου η ακρίβεια και το πνεύμα καινοτομίας παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο. Υπενθυμίζουμε ότι με αφορμή τη συνεργασία της με την ομάδα Emirates της Νέας Ζηλανδίας η Omega δημιούργησε τον Seamaster Diver 300M America’s Cup, έναν εντυπωσιακό χρονογράφο στα χρώματα της ομάδας (δείτε το σχετικό θέμα που σας είχαμε παρουσιάσει εδώ).

Η OMEGA στο βάθρο του νικητή στο America’s Cup-2

Περισσότερες πληροφορίες για την Omega εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Swatch Group Greece (τηλ.: 210-9565656)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή