Τάσεις: Το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεστε αυτό το φθινόπωρο

Τάσεις: Το μόνο αξεσουάρ που χρειάζεστε αυτό το φθινόπωρο

Η western ζώνη είναι αυτό το κομμάτι που χρησιμοποίησαν οι περισσότεροι οίκοι, για να τονίσουν με θηλυκότητα και cowboy vibes κάθε look

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας western αέρας φαίνεται πως φυσά στη φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα μας, κυριαρχώντας σε όλα σχεδόν τα αξεσουάρ μας. Εκτός από τα cowboy μποτάκια, το φθινόπωρο του 2021 είναι τάση και η western ζώνη, που βλέπουμε να εντάσσεται σε πολλά διαφορετικά looks και να τα μεταμορφώνει με μια κίνηση.

Η ζώνη είναι το αξεσουάρ που επιστρέφει δυναμικά φέτος και είναι λογικό μετά από τόσους μήνες που περάσαμε με φόρμες και loungewear. Συνδυάζεται τόσο με bohemian και φλοράλ φορέματα δημιουργώντας πιο θηλυκές σιλουέτες, με office παντελόνια στο γραφείο, τζιν παντελόνια και loafers, αλλά και πάνω από oversized σακάκια. Η cowboy ζώνη φέτος είναι αυτό το αξεσουάρ που πολύ εύκολα θα προσθέσουμε σε κάθε εμφάνιση, έχει vintage vibes και τη συναντάμε σε μαύρο ή καφέ αποχρώσεις.

Διαβάστε περισσότερα στη Vogue

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή