Νέο phablet και «μουσικό» κινητό από τη Sony

Νέο phablet και «μουσικό» κινητό από τη Sony

2' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο καινούρια μοντέλα ανακοίνωσε η Sony, ενισχύοντας την γκάμα των smartphone που διαθέτει στην αγορά. Ο λόγος για το Xperia T2 Ultra, μια 6 ιντσών συσκευή με κάμερα 13 Megapixel, και το 4'' Xperia Ε1 το οποίο ενσωματώνει ένα ηχείο 100dB, για την παραγωγή δυνατού και καθαρού ήχου.

Τα δύο smartphone έχουν προσιτή τιμή για τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά, με το Xperia T2 να μην αναμένεται να κοστίζει περισσότερο από 400 ευρώ και το Xperia Ε1 175 ευρώ. Παράλληλα, και τα δύο θα κυκλοφορήσουν σε dual sim εκδόσεις.

Xperia T2 Ultra

Με την 6''HD οθόνη του, τεχνολογίας TRILUMINOS, το Xperia T2 Ultra προσφέρει στον χρήστη μια αρκετά μεγάλη επιφάνεια προβολής, ώστε να μπορεί να «σερφάρει», να παίζει παιχνίδια και να βλέπει τα mail του χωρίς καμία δυσκολία. την ίδια στιγμή, η συσκευή έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon Quad-core 1,4 GHz και μνήμη RAM 1GB, για καλές επιδόσεις, ενώ ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός των 8GB μπορεί να επεκταθεί με κάρτες microSD έως 32GB.

Το κινητό έχει μπαταρία 3000 mAh και λειτουργία Battery STAMINA Mode, για να εξασφαλίζει καλή αυτονομία. Ένα από τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να ξεχωρίζει είναι η πολύ καλή κάμερά του, ανάλυσης 13 Μegapixel, η οποία μάλιστα υποστηρίζεται από ένα «πλούσιο» οικοσύστημα έξυπνων και κοινωνικών εφαρμογών, βελτιώνοντας έτσι τη φωτογραφική εμπειρία.

Έτσι, μεταξύ άλλων, με το Timeshift burst μπορεί κανείς να διασφαλίσει ότι τραβά την καλύτερη φωτογραφία κάθε φορά, κάνοντας λήψη 31 φωτογραφιών μέσα σε δύο δευτερόλεπτα προτού και αφού πατήσει το κλείστρο. Στη συνέχεια, «ξεφυλλίζοντάς» τις, έχει τη δυνατότητα να κρατήσει το καρέ που του αρέσει περισσότερο.

Xperia E1

Έμφαση στη μουσική απόλαυση δίνει το Xperia E1, χάρις στο δυνατό ηχείο του – είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη και μια διερχόμενη μοτοσικλέτα δεν θα «σκεπάσει» τον ήχο του. Το harware συνοδεύεται από τεχνολογίες ήχου της ιαπωνικής εταιρείας οι οποίες βελτιώνουν την ακουστική εμπειρία: με τη λειτουργία ClearAudio + mode βελτιώνεται η ισορροπία των συχνοτήτων, ενώ το xLOUD εξασφαλίζει ότι τα κομμάτια ακούγονται όπως ηχογραφήθηκαν.

Το «αποτύπωμα» της Sony είναι επίσης ορατό στον όμορφο σχεδιασμό και τη στιβαρή κατασκευή του κινητού, όπως και στην 4'' οθόνη, η οποία δανείζεται τεχνολογίες από τις τηλεοράσεις της ιαπωνικής εταιρείας, για να εξασφαλίζει ζωντανά χρώματα.

Οι dual SIM εκδόσεις των δύο τηλεφώνων δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να διαχειριστεί τις δύο κάρτες SIM ανεξάρτητα, με προσαρμοσμένους ήχους κλήσης και εύκολη εναλλαγή SIM με ένα πλήκτρο πριν την πραγματοποίηση κλήσεων ή την αποστολή μηνυμάτων. Η τεχνολογία διαχείρισης dual SIM της Sony επιτρέπει στους χρήστες να κρατούν τις δύο κάρτες ενεργές ανά πάσα στιγμή και να μη χάνουν ποτέ καμία κλήση, ακόμη και όταν μιλούν σε μια από τις δύο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή