Το κυρτό LG G Flex έρχεται στη χώρα μας

Το κυρτό LG G Flex έρχεται στη χώρα μας

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τον επόμενο μήνα θα καταφθάσει στη χώρα μας το κυρτό G Flex της LG, καθώς η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις ευρωπαϊκές αγορές όπου το smartphone θα κάνει ντεμπούτο μέσα στο 1ο τρίμηνο του 2014. Ωστόσο, η κορεατική εταιρεία δεν έχει ανακοινώσει ακόμη την τιμή του νέου μοντέλου.

Αναμφισβήτητα το «σήμα κατατεθέν» του G Flex είναι το καμπύλο προφίλ του ως προς τον οριζόντιο άξονα, ώστε να «αγκαλιάζει» το πρόσωπο του χρήστη του όταν αυτός τηλεφωνεί. Γι’ αυτό τον σκοπό, το τηλέφωνο είναι εξοπλισμένο με οθόνη τεχνολογίας Plastic OLED (P-OLED), διαγωνίου 6 ιντσών, όπως επίσης και κυρτή μπαταρία.

Πέρα από το ιδιαίτερο ντιζάιν, το G Flex ξεχωρίζει επίσης για το ότι είναι το πρώτο «αυτο-ιάσιμο» smartphone στον κόσμο, αφού το πίσω κάλυμμά του μπορεί να «επουλώνει» τις μικροεκδορές, χάρις σε ειδική επίστρωση που τις εξαφανίζει.

Το τηλέφωνο έχει επίσης premium τεχνικές προδιαγραφές, που εξασφαλίζονται από υποσυστήματα όπως ο τετραπύρηνος επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 800 2,26 GHz, η μνήμη RAM 2 GB και η κύρια κάμερα ανάλυσης 13 Megapixel.

Θα κυκλοφορήσει με προεγκατεστημένη την έκδοση Android Jelly Bean 4.2.2 του λειτουργικού της Google, ενώ ενσωματώνει χαρακτηριστικά που αυξάνουν την ευχρηστία του, όπως το QTheatre, το Dual Window και το Swing Lockscreen, ειδικά σχεδιασμένα για κυρτή οθόνη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή