CES: Εύκαμπτες TV από τις Samsung και LG

CES: Εύκαμπτες TV από τις Samsung και LG

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δύο πρωτότυπα μοντέλα με εύκαμπτα πάνελ παρουσίασαν οι Samsung και LG, στα πλαίσια της έκθεσης Consumer Electronics Show (CES) στο Λας Βέγκας. Και οι δύο τηλεοράσεις μπορούν να αλλάζουν προφίλ με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μετατρέπονται από κυρτές σε επίπεδες, ή το αντίστροφο.

Η TV της Samsung έχει μέγεθος 85 ίντσες και πάνελ LCD. Σύμφωνα με την κορεατική εταιρεία, η αλλαγή προφίλ θα επιτρέπει στον κάτοχό της να προσαρμόζει το σχήμα της τηλεόρασης σε αυτό που κάθε φορά θεωρεί κατάλληλο. Κι αυτό γιατί, αν και οι επίπεδες TV θεωρούνται ιδανικές στην περίπτωση πολλών τηλεθεατών, εξασφαλίζοντας ποιοτική εικόνα για όλες τις γωνίες θέασης, με τις κυρτές συσκευές η εικόνα καλύπτει όλο το οπτικό πεδίο του χρήστη, δίνοντάς του την αίσθηση ότι «βυθίζεται» στην πλοκή της ταινίας.

Το εύκαμπτο μοντέλο της LG έχει μέγεθος 77 ίντσες και πάνελ τεχνολογίας OLED. Ωστόσο, καμία από τις δύο εταιρείες δεν αποκάλυψε πότε αναμένεται να κυκλοφορήσει το προϊόν της στην αγορά, και σε ποια τιμή.

Όπως είχαν προαναγγείλει, οι δύο κατασκευαστές παρουσίασαν επίσης στη CES δύο κυρτές τηλεοράσεις 105 ιντσών με υπερυψηλή ανάλυση (4k).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή