Προϊόντα για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας αποκάλυψε η Sony στη CES

Προϊόντα για μοναδικές εμπειρίες ψυχαγωγίας αποκάλυψε η Sony στη CES

3' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο να βελτιώσει την απόλαυση που αισθάνονται οι καταναλωτές, κάνοντας τις δραστηριότητες που ήδη αγαπούν, η Sony ανακοίνωσε στη CES μια μεγάλη σειρά από προϊόντα, τα οποία καλύπτουν όλους τους τομείς της σύγχρονης ψυχαγωγίας.

Όπως είναι φυσικό, από αυτά τα προϊόντα δεν θα μπορούσαν να λείπουν όσα έχουν να κάνουν με το οπτικοακουστικό υλικό υπερυψηλής ευκρίνειας, το οποίο εγκαινιάζει μια νέα τηλεοπτική εποχή. Όσον αφορά το 4k, η ιαπωνική εταιρεία εμπλούτισε τη σειρά τηλεοράσεων Ultra HD BRAVIA με τη «ναυαρχίδα» X95, 85 ιντσών, η οποία διαθέτει τεχνολογία X-tended Dynamic Range PRO με έναν μοναδικό αλγόριθμο οπίσθιου φωτισμού για να επιτυγχάνει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας με υψηλότερες κορυφώσεις και βαθύτερα μαύρα.

Στις τηλεοράσεις 4K Ultra HD BRAVIA έρχεται επίσης να προστεθεί η σειρά X9, με το στυλ «Wedge» που εξοικονομεί χρόνο, είτε στερεώνεται σε βάση, είτε κρέμεται σε τοίχο και βελτιώνει την απόδοση με ενσωματωμένο woofer, tweeter και subwoofer για πλούσιο ήχο που περιβάλλει το θεατή.

FDR-AX100E: Η πιο μικρή και ελαφριά βιντεοκάμερα 4K στον κόσμο

Για τη κινηματογράφηση σε 4k, η Sony παρουσίασε τη FDR-AX100E, η οποία είναι περίπου κατά 74% μικρότερη και 67% ελαφρύτερη από την Handycam FDR-AX1E 4K, για άνετες λήψεις με το ένα χέρι. Αυτή η νέα βιντεοκάμερα διαθέτει αισθητήρα εικόνας Exmor R™ CMOS τύπου 1 ίντσας, με οπίσθιο φωτισμό, και επεξεργαστή εικόνας BIONZ X για βελτιωμένη ποιότητα εικόνας, ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό.

Ο φακός ZEISS Vario-Sonnar T με μεγάλη διάμετρο έχει βελτιστοποιηθεί για λήψη ταινιών, και χάρη στις τεχνολογίες Wi-Fi και NFC, οι χρήστες μπορούν γρήγορα και εύκολα να συνδέονται με άλλες συσκευές όπως smartphones και tablets. Η συγκεκριμένη βιντεοκάμερα μπορεί, επίσης, να μετατρέψει (down-convert) περιεχόμενο 4K, σε χαμηλότερη ανάλυση για ένα πιο compact αντίγραφο της λήψης σας.

Στη CES, η ιαπωνικός κολοσσός αποκάλυψε όμως και την α 5000, την πιο μικρή και πιο ελαφριά φωτογραφική μηχανή με εναλλάξιμους φακούς APS-C, στον κόσμο. Αυτό το μοντέλο χωρίς καθρέπτη συνδυάζει υψηλή ποιότητα εικόνας με Wi-Fi και NFC και είναι ιδανικό για λάτρεις της φωτογραφίας, που αναζητούν μια μικρή φωτογραφική μηχανή, αλλά και για τους κατόχους φωτογραφικής μηχανής point-and-shoot, που θέλουν να ανέβουν κατηγορία.

Xperia Z1 Compact: Κορυφαίο smartphone στις 4,3 ίντσες

Στο Xperia Z1 Compact, η Sony ενσωμάτωσε τα κορυφαία χαρακτηριστικά της ναυαρχίδας Xperia Z1, σε μια νέα κομψή συσκευή μεγέθους 4,3 ιντσών. Ειδικότερα, το Z1 Compact είναι επίσης αδιάβροχο και ανθεκτικό στη σκόνη, έχοντας το ίδιες υψηλές φωτογραφικές επιδόσεις με το Z1. Κάτι που χρωστά στην κάμερα 20,7 Megapixel, η οποία συνδυάζεται με αισθητήρα εικόνας 1/2.3 CMOS Exmor RS for mobile, τον βραβευμένο φακό G Lens της Sony και τον έξυπνο επεξεργαστή εικόνας BIONZ™ for mobile.

Το Xperia Z1 Compact προσφέρει εξαιρετικά γρήγορες επιδόσεις και εντυπωσιακά γραφικά, χάρη στον τελευταίας γενιάς επεξεργαστή Qualcomm® Snapdragon™ 800 με 2.2 GHz quad-core CPU και 4G LTE για εκπληκτικές ταχύτητες. Η συσκευή περιλαμβάνει επίσης μπαταρία 2300 mAh που παρέχει εξαιρετική απόδοση και μακρά διάρκεια λειτουργίας, την κορυφαία στην κατηγορία της, παρά το μικρό της μέγεθος.

SmartBand: Ένα «έξυπνο» περικάρπιο για την καταγραφή των καθημερινών δραστηριοτήτων

Στη CES, η Sony έδωσε επίσης μια πρόγευση της «εμπειρία» SmartWear Experience, όπως την ονομάζει. Στη συγκεκριμένη πλατφόρμα περιλαμβάνεται η νέα σειρά προϊόντων SmartWear, που πρόκειται να κυκλοφορήσει στο μέλλον, τα Sony Xperia smartphones, και μια νέα εφαρμογή, τη Lifelog.

Το πρώτο προϊόν της σειράς θα είναι το «έξυπνο» περικάρπιο SmartBand, με το οποίο οι καταναλωτές θα κρατούν ένα ιστορικό με τις καθημερινές δραστηριότητες, που θα αναπαρίσταται οπτικά στην εφαρμογή Lifelog της εταιρείας. Πέρα από την αποθήκευση των θερμίδων που κατανάλωσε κανείς ή της ποιότητας του ύπνου του, με το SmartBand θα μπορεί επίσης να καταγράφει επίσης και τις κοινωνικές του δραστηριότητες, όπως π.χ. πότε και πού τράβηξε μια φωτογραφία.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή