Νέο βίντεο για το επερχόμενο «έξυπνο» ρολόι της LG

Νέο βίντεο για το επερχόμενο «έξυπνο» ρολόι της LG

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πρόγευση του επικείμενου «έξυπνου» ρολογιού της δίνει η κορεατική εταιρεία με ένα νέο βίντεο, το οποίο «ανέβηκε» στο «κανάλι» του αρμόδιου τμήματος της LG στο YouTube. Με βάση το βίντεο, το LG G Watch θα είναι λεπτό και ελαφρύ, ενώ θα έχει μεταλλικό «σκελετό». Επίσης, θα έχει αντοχή στο νερό και μεγάλη αυτονομία, αφού «θα είναι έτοιμο για πάντα και παντού, με μία φόρτιση».

Στο LG G Watch θα κάνει «πρεμιέρα» το Android Wear, μια παραλλαγή του λειτουργικού συστήματος της Google ειδικά για «έξυπνα» ρολόγια. Βασικά χαρακτηριστικά του Android Wear θα είναι ο «ψηφιακός βοηθός» Google Now και η μηχανή αναζήτησης, η οποία υποστηρίζει αναγνώριση ομιλίας.

Με βάση τις διαρροές στο ίντερνετ, το ρολόι θα παρουσιασθεί στις 27 Μαΐου, μαζί με το LG G3, το νέο κορυφαίο smartphone της κορεατικής εταιρείας. Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, θα κυκλοφορήσει στην αγορά τον Ιούνιο, με τιμή 199 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή