Ασύρματη φόρτιση του LG G3 μέσω της θήκης QuickCircle

Ασύρματη φόρτιση του LG G3 μέσω της θήκης QuickCircle

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη στιγμή που η επίσημη παρουσίαση του νέου smartphone G3 από την LG έχει προγραμματισθεί για τις 27 Μαΐου, λίγες ημέρες νωρίτερα η κορεατική εταιρεία ανακοίνωσε ένα νέο αξεσουάρ για τη «ναυαρχίδα» της. Ο λόγος για τη QuickCircle, μια θήκη που θα δίνει τη δυνατότητα στους κατόχους του G3 να φορτίζουν το κινητό τους ασύρματα, καθώς είναι συμβατή με το πρότυπο Qi interface.

Παράλληλα, η QuickCircle διαθέτει ένα «παράθυρο» κυκλικού σχήματος, μέσω του οποίου θα μπορεί κανείς να αξιοποιήσει αρκετές λειτουργίες του τηλεφώνου, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει το κάλυμμα της συσκευής. Ανάμεσα στις λειτουργίες που έχει προβλέψει η LG είναι οι τηλεφωνικές κλήσεις, η αποστολή μηνυμάτων και η αναπαραγωγή μουσικής. Επίσης, σύντομα θα παράσχει τα απαραίτητα εργαλεία σε τρίτους προγραμματιστές, για να μπορούν αν το θελήσουν να προσαρμόσουν τις εφαρμογές τους στη χρήστη της QuickCircle.

Η θήκη θα κυκλοφορήσει σε πέντε χρώματα: Metallic Black, Silk White, Shine Gold, Aqua Mint, Indian Pink. Επιπλέον, είναι σχεδιασμένη ώστε να προστατεύει όλες τις πλευρές του κινητού και, χάρις στη λειτουργία Smart Lighting, το κυκλικό παράθυρο θα φωτίζεται με λευκό χρώμα, όποτε ανοίγει ή κλείνει, αλλά και όταν υπάρχει εισερχόμενη κλήση ή μήνυμα.

Παρόλο που τα αποκαλυπτήρια του LG G3 θα γίνουν την επόμενη Τρίτη, αρκετά από τα τεχνικά του χαρακτηριστικά έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο. Από αυτά, ξεχωρίζει η υψηλή ανάλυση της 5,5’’ οθόνης του, η οποία είναι 2.560 x 1.440 pixel (Quad HD). Επιπλέον, αναμένεται με επεξεργαστή τελευταίας «γενιάς» (κατά πάσα πιθανότητα Snapdragon 801), μνήμη RAM 3 GB, κύρια κάμερα 13 Megapixel και μπαταρία 3.000 mAh.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή