Επίσημα αποκαλυπτήρια για το LG G3

Επίσημα αποκαλυπτήρια για το LG G3

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επίσημη παρουσίαση του G3 έκανε η LG στο Λονδίνο, όπου αποκάλυψε τη νέα «ναυαρχίδα» της στην κατηγορία των smartphone. Έτσι, επιβεβαιώνοντας τις διαρροές που κυκλοφορούσαν στο ίντερνετ εδώ και λίγες ημέρες, το LG G3 είναι εξοπλισμένο με 5,5 ιντσών οθόνη, ανάλυσης 2560 x 1440 pixel (2K). Κάτι που σημαίνει πως η πυκνότητα εικονοστοιχείων  της (534ppi) είναι μεγαλύτερη από τις οθόνες των ανταγωνιστικών μοντέλων, με συνέπεια να προσφέρει πρωτόγνωρη ευκρίνεια.

Η οθόνη κυριολεκτικά «δεσπόζει» στην πρόσοψη του κινητού, καθώς η συσκευή έχει πολύ μικρά περιθώρια. Όπως και στον προκάτοχό του, έτσι και στο G3 τα φυσικά πλήκτρα βρίσκονται στο πίσω μέρος της συσκευής, κάτω από την κάμερα. Από την άλλη πλευρά, αν και το υλικό κατασκευής του «κελύφους» του smartphone είναι πάλι πλαστικό, αυτή τη φορά το φινίρισμά του δίνει την όψη και την αίσθηση βουρτσισμένου μετάλλου.

Αρκετές βελτιώσεις έχουν γίνει επίσης και στην κύρια κάμερα, η οποία έχει αισθητήρα ανάλυσης 13 Megapixel, διπλό LED και μηχανισμό οπτικής σταθεροποίησης. Η κορεατική εταιρεία δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σύστημα σύστημα Laser Autofocus, το οποίο ελαχιστοποιεί τον χρόνο εστίασης, ακόμη και σε συνθήκες ελλιπούς φωτισμού.

Το G3 υπόσχεται υψηλές επιδόσεις, χάρις στον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 801 που ενσωματώνει. Παράλληλα θα κυκλοφορήσει με 2GB RAM, για την έκδοση με αποθηκευτικό χώρο 16 GB, και 3 GΒ για την έκδοση με 32 GB.  

Εκτός από το νέο γραφικό περιβάλλον, η LG έχει «παντρέψει» στο G3 το λειτουργικό Android (4.4 KitKat) με την υπηρεσία «Smart Notice». Η υπηρεσία παίζει ρόλο «ψηφιακού βοηθού», αναλαμβάνοντας να δίνει «συμβουλές» και ειδοποιήσεις στον κάτοχο της συσκευής, με βάση τη συμπεριφορά και το ιστορικό χρήσης του.   

Η κυκλοφορία του στην αγορά θα ξεκινήσει από αύριο στη Νότια Κορέα, με τις υπόλοιπες χώρες να ακολουθούν μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή