Sony Xperia T3: Το λεπτότερο smartphone με οθόνη 5,3”

Sony Xperia T3: Το λεπτότερο smartphone με οθόνη 5,3”

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Sony ανακοίνωσε σήμερα το νέο Xperia T3, το λεπτότερο smartphone με οθόνη 5,3 ιντσών, αφού το πάχος του είναι μόλις 7 χιλιοστά. Παράλληλα, αν και είναι φτιαγμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, το Xperia Τ3 ζυγίζει μόλις 148 γραμμάρια, προσφέροντας ελευθερία και ευκολία στην καθημερινή χρήση εν κινήσει.

Το T3 έρχεται σε τρία χρώματα (λευκό, μαύρο και μωβ), διαθέτοντας ένα πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι που εξασφαλίζει ανθεκτικότητα, ενώ ταυτόχρονα λειτουργεί και ως κεραία, συνδυάζοντας το ντιζάιν με τη λειτουργικότητα. Το πίσω κάλυμμα έχει σχεδιαστεί από ματ υλικό, που προσφέρει μια λεπτή και ελαφριά αίσθηση.

Το smartphone έρχεται με οθόνη υψηλής ανάλυσης 5.3" HD TRILUMINOS for mobile, με BRAVIA Engine 2. Το αποτέλεσμα είναι να προσφέρει ζωντανά χρώματα και, χάρις στο πάνελ IPS, ευρείες γωνίες θέασης.

Σύμφωνα με τη Sony, η συσκευή ενσωματώνει επίσης όλη την τεχνολογία μιας Cyber-shot φωτογραφικής μηχανής, αφού είναι εξοπλισμένο με κάμερα 8MP με αισθητήρα εικόνας Exmor RS for mobile, που εξασφαλίζει ευκρινείς φωτογραφίες ακόμα και σε δύσκολες συνθήκες φωτισμού. Επιπλέον, υποστηρίζει την καταγραφή βίντεο με HDR, για ποιοτικές λήψεις ακόμα και με οπίσθιο φωτισμό.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ξεχωρίζει ο ισχυρός τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,4 GHz, η υποστήριξη 4G δίκτυων  mobile internet και η μπαταρία μακράς διάρκειας 2500 mAh. Χάρις στη λειτουργία «Battery STAMINA Mode»,  η μπαταρία μπορεί να εξασφαλίσει ακόμη μεγαλύτερη αυτονομία.

Για την «μετάβαση» στο T3, η Sony έχει προβλέψει την εφαρμογή χάρις στην οποία μπορεί κανείς να μεταφέρει στο νέο smartphone τις επαφές, τις φωτογραφίες, τους σελιδοδείκτες, τις application, τη μουσική και τα μηνύματά του από την παλιά Android ή iOS συσκευή του. Επιπλέον, το Xperia Transfer Mobile κάνει την μεταφορά ακόμη πιο εύκολη, αφού για τη μεταφορά δεν χρειάζεται  να χρησιμοποιηθεί υπολογιστής.

Το Xperia T3 θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στα τέλη Ιουλίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή