IFA 2014: H Asus ανακοίνωσε ένα smartwatch και το λεπτότερο φορητό υπολογιστή 13,3’’

IFA 2014: H Asus ανακοίνωσε ένα smartwatch και το λεπτότερο φορητό υπολογιστή 13,3’’

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Την είσοδό της στον τομέα των «έξυπνων» ρολογιών έκανε και επίσημα η Asus, ανακοινώνοντας στην IFA το ZenWatch. Η πρόταση της εταιρείας διαθέτει κυρτή οθόνη που υποστηρίζει αφή, επεξεργαστή Snapdragon και ενσωματωμένη μνήμη 4 GB, για την αποθήκευση μουσικής και άλλων αρχείων.

Το ZenWatch είναι συμβατό με όλα τα «έξυπνα» τηλέφωνα με λειτουργικό Android 4.3 ή πιο πρόσφατο, επικοινωνώντας με το smartphone μέσω Bluetooth. Βασίζεται στο Android Wear, την έκδοση του λειτουργικού της Google ειδικά για τις συσκευές της κατηγορίας του.

Στην έκθεση η Asus αποκάλυψε επίσης το Zenbook UX305, το οποίο έχει πάχος που δεν ξεπερνά τα 12,3 χιλιοστά. Έτσι, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του, είναι ο λεπτότερος φορητός υπολογιστής 13,3 ιντσών με οθόνη ανάλυσης QHD+. Το ultrabook ζυγίζει 1,2 κιλά, ενώ έρχεται με επεξεργαστή Intel Core M, χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης, και σκληρό δίσκο SSD 128 ή 256 GB.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή