IFA 2014: Η Huawei λανσάρει smartphone με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων

IFA 2014: Η Huawei λανσάρει smartphone με αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΒΕΡΟΛΙΝΟ-ΑΠΟΣΤΟΛΗ. Τέλος στους κωδικούς πρόσβασης υπόσχεται να δώσει το Ascend Mate 7 της Huawei, καθώς είναι εξοπλισμένο με αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων μονού αγγίγματος. Ο αισθητήρας βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής και, σύμφωνα με την εταιρεία, μπορεί να λειτουργήσει ακόμη και βρεγμένα δάκτυλα ή συνθήκες ψιλής βροχής. Επίσης, υποστηρίζει έως και πέντε ομάδες δακτυλικών αποτυπωμάτων, κάθε μία από τις οποίες είναι δυνατόν να καταχωρισθεί και σε λειτουργία «guest».

Το Ascend Mate 7 έχει επίσης οθόνη 6 ιντσών, κύρια κάμερα 13 Megapixel και αρκετά μεγάλη μπαταρία 4.100 mAh. Παράλληλα, διαθέτει οκταπύρηνο επεξεργαστή Huawei Kirin, που αποτελεί από δύο ανεξάρτητα τετραπύρηνα τσιπ. Ενεργοποιώντας το λιγότερο ισχυρό τσιπ στις βασικές λειτουργίες και το ταχύτερο στις απαιτητικές εφαρμογές, το smartphone καταφέρνει να εξοικονομεί ενέργεια κατά την καθημερινή χρήση.

Η κινεζική εταιρεία έδειξε ακόμη στην IFA το Ascend G7, ένα smartphone 5,5’’ με βελτιωμένη συνδεσιμότητα 4G και κύρια κάμερα 13 Megapixel. Τέλος, ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Ascend P7 Sapphire Edition, μιας συλλεκτικής έκδοσης του Ascend P7 με οθόνη ζαφειριού 5 ιντσών για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα στις γρατζουνιές. Η συγκεκριμένη έκδοση θα κυκλοφορήσει στην Κίνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή