90 ΧΡOΝΙΑ ΠΡΙΝ… 22-12-1931

ΨΥΧΟΣ: Ισχυρόν κύμα ψύχους επεκράτησε σήμερον εις το μεγαλύτερον μέρος της Ευρώπης και την Βόρειον Αφρικήν.

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΨΥΧΟΣ: Ισχυρόν κύμα ψύχους επεκράτησε σήμερον εις το μεγαλύτερον μέρος της Ευρώπης και την Βόρειον Αφρικήν. Η κατωτάτη θερμοκρασία ήτο 18 βαθμοί υπό το μηδέν. Περιέργως ενώ εις την Γαλλίαν η θερμοκρασία ήτο 2 υπό το μηδέν, εις την Σαχάρα ήτο 4 υπό το μηδέν. Εις την Νότιον Ιταλίαν και την Β. Ελλάδα έπεσεν άφθονος χιών.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Τον υπουργόν της Εθνικής Οικονομίας επεσκέφθη αντιπρόσωπος Τσεχοσλοβακικού οίκου και υπέβαλε προτάσεις περί ιδρύσεως εν Ελλάδι εργοστασίου ζαχαροποιίας εκ τεύτλων τα οποία να καλλιεργηθούν εις τας αποξηρανθησομένας γαίας της Μακεδονίας.

ΛΟΝΤΟΣ: Εις το τελευταίον του φύλλον, το γαλλικόν «Ματς» εδημοσίευσεν συνέντευξιν με Γάλλον τινά παλαιστήν ονόματι Ανρύ Ντελγκάν και άγνωστον σχεδόν εις τους παρακολουθούντας την παγκόσμιον παλαιστικήν κίνησιν. Εν τούτοις όμως ο Ντεγκλάν αυτοπαρουσιάζεται ως πρωταθλητής του κόσμου και δεν διστάζει να δηλώση ότι ο Ελλην πρωταθλητής του κόσμου Τζιμ Λόντος δεν είναι τίποτε άλλο από μια «μπλόφα», ότι χρεωστεί τη φήμην του αποκλειστικώς και μόνον εις την διαφημιστικήν ικανότητα των Αμερικανών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή