Λευκό δηλητήριο

1' 39" χρόνος ανάγνωσης

Τι είναι ο δεκαοκτάχρονος Πέιτον Τζέντρον, που λίγες μέρες πριν εισέβαλε πάνοπλος σε σούπερ μάρκετ, στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης, και δολοφόνησε δέκα μέλη της αφροαμερικανικής κοινότητας; Οπως αυτοπροσδιορίζεται στο «μανιφέστο» του, είναι «απλώς ένας λευκός άντρας που θέλει να προστατέψει την κοινότητά του, τον λαό του, την κουλτούρα και τη φυλή του».

Και ποιοι επιβουλεύονται τη λευκή υπεροχή, ένα δώρο της φύσης και του Θεού, όπως πιστεύουν οι ομοϊδεάτες του μακελάρη; Μα προφανώς όλοι οι υπόλοιποι: μαύροι, λατίνο, μιγάδες, «κοκκινόπετσοι», κίτρινοι, Εβραίοι, μουσουλμάνοι, άθεοι, αριστεροί, φιλελεύθεροι (όχι έτσι όπως εννοούνται στην Ελλάδα), ΛΟΑΤΚΙ. Γενικά, όσοι υπηρετούν το σατανικό σχέδιο της «Μεγάλης Αντικατάστασης» των υπέροχων λευκών, μέσα στο ίδιο τους το σπίτι (και σπίτι τους είναι, τι άλλο, ο πλανήτης Γη), από τα περιτρίμματα του ανθρώπινου γένους.

«Η λευκή υπεροχή είναι δηλητήριο. Είναι πραγματικά ένα δηλητήριο που διατρέχει το πολιτικό μας σώμα», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν, αφού πρώτα κατέθεσε λουλούδια στο σημείο του μακελειού. Κάλεσε μάλιστα «όλους τους Αμερικανούς να απορρίψουν αυτό το ψέμα και να καταδικάσουν όσους διαδίδουν τη θεωρία για να κερδίσουν εξουσία, ψήφους, χρήματα». Ομολόγησε ωστόσο ότι θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να περάσει νόμο από το Κογκρέσο για τον έλεγχο της οπλοκατοχής. Οι οπλοβιομήχανοι, μεγάλοι χορηγοί του πολιτικού κατεστημένου, έχουν πάντα σοβαρές βιοποριστικές ανάγκες. Και οι πόλεμοι σε κάθε γωνιά του πλανήτη, τώρα και στην Ευρώπη, δεν αρκούν για να τις καλύψουν. Χρειάζονται πάντα και τον εμφύλιο πόλεμό τους. Μαύροι σκοτώνονται συνήθως και Κεντροαμερικανοί. Μ’ ένα σμπάρο, πολλά τρυγόνια: οικονομικό όφελος, ξεσκαρτάρισμα της κοινωνίας από τα κατακάθια, μείωση των «αντικαταστατών»…

Η ρατσιστική συνωμοσιολογική θεωρία της «Μεγάλης Αντικατάστασης» έχει πολλούς θιασώτες και στην Ευρώπη: Ορμπαν, Σαλβίνι, το Λεπεναίικο, χρυσαυγίτες κ.ά. Για να συσφιχθούν λοιπόν οι σχέσεις Αμερικανών και Ευρωπαίων ακροδεξιών, η φιλοτραμπική Αμερικανική Συντηρητική Ενωση (ACU) οργάνωσε τις μέρες αυτές στη Βουδαπέστη το συνέδριό της «Συντηρητική Πολιτική Δράση». Ο οικοδεσπότης, ο «βιβάκτορας» Βίκτορ Ορμπαν, κάλεσε τα ακροδεξιά «στρατεύματα» «να επανακατακτήσουν τους θεσμούς στις Βρυξέλλες και στην Ουάσιγκτον», που «έχουν καταληφθεί από νεομαρξιστές και προοδευτικούς φιλελεύθερους». Αστείο; Δυστυχώς όχι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT