Ωρα της εθνικής συνεννόησης

Ωρα της εθνικής συνεννόησης

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αυτές οι εκλογές είναι κρίσιμες. Τα δύσκολα είναι πίσω μας, αλλά ο κίνδυνος της ακυβερνησίας και του χάους είναι υπαρκτός. Στο χέρι μας είναι να διασφαλίσουμε την πολιτική σταθερότητα και να μην προκαλέσουμε μία νέα περιπέτεια με την ψήφο μας. Η Ν.Δ., αλλά και τα υπόλοιπα αμιγώς φιλοευρωπαϊκά κόμματα, δεν πρέπει να βγουν «λαβωμένα» από την αυριανή αναμέτρηση.

Κανείς δεν μπορεί να έχει την ψευδαίσθηση ότι ένα οργισμένο μήνυμα από τις κάλπες θα τρομάξει τους Ευρωπαίους εταίρους μας, οι οποίοι θα σπεύσουν να ικανοποιήσουν ανεδαφικές προσδοκίες που καλλιεργεί η αντιπολίτευση. Εχουμε δρόμο ακόμη μπροστά μας. Και όταν κλείσουν οι κάλπες, καλό είναι να θυμόμαστε ότι καμία χώρα δεν πετυχαίνει τους στόχους της εάν είναι διχασμένη.

Οταν κλείσει αυτός ο κύκλος της ακραίας κομματικής αντιπαράθεσης, θα πρέπει τη Δευτέρα να έλθει η ώρα της στοιχειώδους εθνικής συνεννόησης για την ανασυγκρότηση του τόπου και την προσπάθεια ρύθμισης του μεγάλου ζητήματος του ελληνικού χρέους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή