Νότης, ποιότης, λαοφιλία και κύρος

Νότης, ποιότης, λαοφιλία και κύρος

Κύριε διευθυντά
Διάβασα το απαράδεκτο και ανήθικο άρθρο του κ. Μιχάλη Τσιντσίνη περί κ. Νότη Σφακιανάκη (1.12). Προφανώς δεν έχει πάει να ακούσει τον κ. Σφακιανάκη ούτε μια φορά ή ακόμα και αν πήγε, ήταν προκατειλημμένος εξαρχής για κάποιον δικό του λόγο… δικαίωμά του.

Το ότι η αισθητική του κ. Τσιντσίνη δεν συμβαδίζει με την αισθητική των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης επίσης είναι δικό του πρόβλημα και δεν έχει σχέση με τον κ. Σφακιανάκη.

Η δε περιγραφή περί δήθεν αρσενικού και πολλά βαρύ είναι πέρα για πέρα ψευδής και αν μη τι άλλο συκοφαντική, εκτός εάν ο κ. Τσιντσίνης έχει κάποια προσωπικά του συμπλέγματα για το πώς πρέπει να είναι ο αρσενικός… τα οποία φροντίζει να βγάλει με εμπάθεια στην αρθρογραφία του όταν θέλει να καυτηριάσει πρόσωπα.

Αυτό όμως που είναι απολύτως απαράδεκτο και αντιδεοντολογικό είναι να παρουσιάζεται ως ο απόλυτος κριτής των πάντων και δη ενός καλλιτέχνη με Κ κεφαλαίο, που έχει στο ρεπερτόριό του (θέλει δεν θέλει ο κ. Τσιντσίνης) εξαιρετικά τραγούδια, που εάν τα τραγουδούσαν οι «έντεχνοι», τότε τα πληρωμένα ραδιόφωνα θα τους εκθείαζαν.

Δεν ξέρω την ιδιότητα του κ. Τσιντσίνη, εάν όμως αυτή είναι δημοσιογραφική και εφόσον δεν έχει προκαταλήψεις και σέβεται τους αναγνώστες του, να κάνει μια μικρή έρευνα στη δισκογραφική πορεία του κ. Σφακιανάκη και εκεί τότε θα ανακαλύψει πλειάδα τραγουδιών τα οποία δεν είναι μόνο για «μπουζούκια» αλλά ακουμπάνε την κοινωνία, τα ναρκωτικά, τους ανθρώπους που χάνονται στην άσφαλτο, τις χαμένες πατρίδες και άλλα πολλά.

Επιπλέον, με απολύτως φασιστικό τρόπο δεν σέβεται τα εκατομμύρια των Ελλήνων που τόσα μα τόσα χρόνια ακούν Νότη και θα εξακολουθούν να ακούν Νότη Σφακιανάκη ανεξάρτητα εάν η… διεφθαρμένη συνουσία… του τη φύλαγε, γιατί τη φτύνει στα μούτρα χρόνια τώρα και καλά κάνει.

Ενα πάντως είναι το μόνο σίγουρο… Δυστυχώς τέτοιου είδους «κίτρινες» αρθρογραφίες βλάπτουν το κύρος της εφημερίδας σας και σε καμία περίπτωση δεν απηχούν την άποψη των πολιτών. Σας προτρέπω λοιπόν να κάνετε κάτι, για να καταλάβετε τι σημαίνει Νότης Σφακιανάκης για την ελληνική κοινωνία…

Ξεκινήστε στα κυριακάτικά σας φύλλα να βγάζετε βδομάδα – βδομάδα τη δισκογραφία του από την αρχή, και διαπιστώστε το πόσο θεαματικά θα αυξηθούν οι πωλήσεις σας, γιατί δυστυχώς με αυτά που γράφετε μόνο ο Νότης θα σας σώσει…

Καλό σας βράδυ… Η αγάπη και η αλήθεια οδηγός μας και δη για τη δημοσιογραφία…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή