Η Ιστορία ό,τι γράφει δεν το ξεγράφει

Η Ιστορία ό,τι γράφει δεν το ξεγράφει

Kύριε διευθυντά 

Οι χώρες που αιματοκύλισαν την ανθρωπότητα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ήταν κατά βάσιν ο άξονας Γερμανίας και Ιταλίας. Μαζί δε με αυτούς ήταν και η Βουλγαρία, που ήταν σύμμαχός τους τότε. Πραγματοποίησε ειδεχθή εγκλήματα κυρίως στη Βόρεια Ελλάδα, που όμοιά τους δεν έγιναν αλλού (μαζικές καταστροφές, παιδομάζωμα κ.λπ.). Ποιες χώρες ήταν δήθεν ουδέτερες, αλλά φίλα προσκείμενες στον Αξονα; Η Ισπανία και η (επιτηδείως ουδέτερη) Τουρκία. 

Πρόσφατα, στο Συμβούλιο της Ευρώπης, ποιες χώρες στήριξαν την Τουρκία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Βουλγαρία. Βλέπουμε την Ιστορία να επαναλαμβάνεται κατά γράμμα. 

Και οι νικητές του πολέμου, Αγγλία, Γαλλία, ΗΠΑ κ.λπ., τι κάνουν; Ο,τι έκαναν και στην περίπτωση της Σερβίας του φιλέλληνα Μιλόσεβιτς (συμμαχικό κράτος κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο στον αγώνα κατά του Αξονα), που την κατέστρεψαν πρόσφατα ολοσχερώς επειδή το ήθελε η Γερμανία… 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή