Σαν βγεις στον πηγαιμό για νέα ταυτότητα…

Σαν βγεις στον πηγαιμό για νέα ταυτότητα…

Κύριε διευθυντά

Τι ήθελα και αποφάσισα ξαφνικά να αλλάξω ταυτότητα! ∆εν περίμενα τα δύο χρόνια που έχουμε προθεσμία για να το κάνω; (πολλά θα μπορούσαν να είχαν συμβεί…) Η «πρόοδος» του εκσυγχρονισμού… Οι «μεταρρυθμίσεις» που μας αναγγέλλει κάθε τόσο η κυβέρνηση… όλα αυτά έκαναν το θαύμα τους και εν ολίγοις, ιδού σε ποια μεγάλη περιπέτεια βρέθηκα.

1ον: Πας στο Α.Τ. της περιοχής σου. Σου λένε πως πρέπει να κλείσεις ραντεβού διαδικτυακώς. Το κατάφερα. Ελα όμως που χρειάζεται να βγάλεις και να πληρώσεις παράβολο. Το κατάφερα και αυτό! Εκεί όμως που τα πράγματα μπλέκουν αγρίως είναι όταν πας για τις φωτογραφίες. ∆ιότι σου εξηγούν τι άλλο σε περιμένει! Πάλι μέσω Ιντερνετ:

Αναζητάς το μητρώο επικοινωνίας, φυσικά με τους κωδικούς του Ιντερνετ. ∆ίνεις το κινητό σου, όμως δεν αρκούνται σ’ αυτό, πρέπει μία από τις τράπεζες ή άλλος οργανισμός να το επικυρώσει, αν δεν το είχε ήδη κάνει, θα σου ζητήσει τον λογαριασμό της εταιρείας του.

2ον: Πας στο myphoto.gr για πολίτες (3ης κατηγορίας;…)

∆ίνεις τον κωδικάριθμο και το ΑΦΜ και… δεν συνεχίζω άλλο για να μη σας ζαλίσω περισσότερο.

Ολα δε αυτά πρέπει να γίνουν πριν από το ραντεβού σου με το Α.Τ. και λέγεται «απλοποίηση της γραφειοκρατίας».

Τελικά η όλη γραφειοκρατία μετεφέρθη στο ∆ιαδίκτυο και το ονομάσαμε πρόοδο και εκσυγχρονισμό…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή