Από τα βαρελότα έως τις εξατμίσεις…

Από τα βαρελότα έως τις εξατμίσεις…

Κύριε διευθυντά

Υποθέτω πως ο τρις αποδεδειγμένα αποτελεσματικός υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης θα πέρασε και αυτός ολιγοήμερες πασχαλινές διακοπές κάπου μακριά από την Αθήνα. Αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε είμαι βέβαιος πως δεν του πήραν τα αυτιά μόνο τα αναστάσιμα βαρελότα (αυτά τουλάχιστον τα ακούμε μισή ώρα τον χρόνο) αλλά και οι ελεύθερες εξατμίσεις με τις οποίες έχουν εφοδιάσει το «παπί» τους οι νέοι που θέλουν να θεωρούνται σεβαστοί και μάγκες. Εδώ έχουμε να κάνουμε κυριολεκτικά με κραυγαλέα διατάραξη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, με βαθύ παρελθόν και λαμπρό μέλλον, αφού η πολιτεία είναι προφανώς κωφή.

Αυτά λοιπόν για τον κ. Υπουργό, από τον οποίο και μόνο περιμένουμε τη λύτρωση. Λύση πιστεύω πως υπάρχει, και με αρκετά βέλη στη φαρέτρα της. Ας μου επιτραπεί να παραθέσω μερικές ιδέες: Από αύριο κιόλας και με προθεσμία δύο μηνών (χωρίς ρωμαίικες παρατάσεις – το καλοκαίρι έφτασε), επιβολή κατάσχεσης των ταραχοποιών δικύκλων και απόδοσή τους στους ιδιοκτήτες μόνο όταν αυτοί εγκαταστήσουν και πάλι τις εργοστασιακές εξατμίσεις. Σε περίπτωση υποτροπής να ακολουθεί η δήμευση. Να επιβληθούν άμεσα η απαγόρευση της εισαγωγής των θορυβωδών εξατμίσεων, η κατάσχεση των ήδη υπαρχόντων αποθεμάτων και η επιβολή βαρύτατων προστίμων στους μη συμμορφούμενους εμπόρους.

Εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι, χωρίς ωτοασπίδες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT