VITEX: Ζεστασιά και αρμονία!

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η VITEX A.E. είναι η μεγαλύτερη ελληνική βιομηχανία χρωμάτων, με περισσότερα από 88 χρόνια παρουσίας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Παρέχει ποιοτικές ολοκληρωμένες λύσεις μέσω των αναγνωρισμένων brands  VITEX, VITEXTHERM, HERMES, και EUMARIA στις κατηγορίες Οικοδομικών Χρωμάτων, Εξωτερικής Θερμομόνωσης, Ασφαλτικών Μονώσεων και Ναυτιλιακών Χρωμάτων. 

Δραστηριοποιείται στο εξωτερικό μέσω θυγατρικών σε Σερβία και Βουλγαρία, ενώ εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες. Είναι ταχέως αναπτυσσόμενη, με αύξηση τζίρου 88% την τελευταία οκταετία και αύξηση του ανθρώπινου δυναμικού της 47% την τελευταία τριετία.

VITEX: Ζεστασιά και αρμονία!-1Ενέργειες που ξεχωρίζουν

• Αν και πλέον οι διαδικασίες ανακοίνωσης θέσης εργασίας γίνονται κυρίως στον ηλεκτρονικό τύπο και στο διαδίκτυο, η εταιρεία στην προσπάθειά της να μην αποκλείσει υποψηφίους που δεν έχουν πρόσβαση σε αυτό εκτύπωσε  αφίσες για την ανοιχτή θέση προς αναζήτηση προσωπικού και τις ανάρτησε στα συνεργαζόμενα χρωματοπωλεία. Με αυτόν τον τρόπο μπόρεσαν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εργασία μεγαλύτερες ηλικιακές ομάδες. 

• Η Vitex, στην προσπάθειά της να διαμορφώσει την πελατοκεντρική κουλτούρα στο σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού της, έχει θεσπίσει τον θεσμό του Vitex Day. Κάθε χρόνο, τη VITEX DAY οι άνθρωποι των γραφείων βγαίνουν «στον δρόμο» μαζί με τους πωλητές και επισκέπτονται πελάτες. Επιστρέφοντας στην εταιρεία καταθέτουν την εμπειρία τους αλλά και προτάσεις για βελτίωση ή διαφοροποίηση. Τα αποτελέσματα συγκεντρώνονται και συζητούνται σε ομάδες εργασίας με συνέπεια την εφαρμογή κάποιων εξ αυτών των προτάσεων.

• Στο πλαίσιο του προγράμματος υγείας και ευεξίας των εργαζομένων, η Vitex δημιούργησε τη Vitex Running Team. Δύο από τα μέλη της ομάδας κατάφεραν και με την υποστήριξη της εταιρείας να ολοκληρώσουν τους Six Major Marathons (Βοστώνη, Νέα Υόρκη, Σικάγο, Τόκιο, Λονδίνο και Βερολίνο), που μέχρι σήμερα μόνο 15 Έλληνες έχουν καταφέρει. 

Κάποιες από τις παροχές της

• Η Vitex προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο παροχών στους εργαζομένους της, λαμβάνοντας υπόψη τις τακτικές και έκτακτες ανάγκες τους, ενώ επιβραβεύει την αφοσίωσή τους. Απολαμβάνουν μισθό πλέον της συλλογικής σύμβασης, ευελιξία στο ωράριο προσέλευσης και αποχώρησης, επιδότηση μεταπτυχιακών και επαγγελματικών σπουδών, συνεχή κατάρτιση, πρόγραμμα υγείας και ασφάλειας ζωής γι’ αυτούς και τις οικογένειές τους, μεταφορά από και προς τα κεντρικά γραφεία με ιδιωτικό λεωφορείο, επιπλέον του προβλεπόμενου χρόνου άδειας μετ’ αποδοχών σε περιπτώσεις σοβαρής ασθένειας, δυνατότητα πρόωρης συνταξιοδότησης με καταβολή επιδόματος, ετήσιες συναντήσεις γνωριμίας, ενημέρωσης και διασκέδασης με τους συναδέλφους τους, και δανειστική βιβλιοθήκη με εκατοντάδες τίτλους βιβλίων και ταινιών. Παράλληλα παρέχεται επιδότηση ομάδων άθλησης για συμμετοχή σε αγώνες, χαμηλό κόστος υγιεινών τροφίμων στην καφετέρια του εργοστασίου, bonus συνδεδεμένο με την απόδοση και την κερδοφορία, βραβεία και έπαθλα, επιλογή χρώματος του εργασιακού τους περιβάλλοντος, εταιρική τράπεζα αίματος, δώρα γάμου/γέννας και άλλα. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή