BEST WORKPLACES 2021

Μεθοδολογία, Διαδικασία  και Ερευνητικό Μοντέλο
BEST WORKPLACES 2021

Για 19η συνεχόμενη χρονιά, το Great Place to Work® δημοσιεύει τη λίστα των εταιρειών με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα. Η λίστα και η κατάταξη των εταιρειών προκύπτουν μετά την αξιολόγηση του εργασιακού τους περιβάλλοντος μέσα από μια εμπεριστατωμένη έρευνα με τη μεθοδολογία και τα εργαλεία του Great Place to Work®.


NetSteps: Ανάπτυξη και εξέλιξη
BEST WORKPLACES 2022

Η εταιρεία Netsteps είναι ένα Premium E-commerce & Digital Marketing Agency. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες, digital marketing υπηρεσίες και υπηρεσίες τεχνολογίας για ανάπτυξη online καταστημάτων. Η εξειδίκευση της εταιρείας στο Ecommerce πιστοποιείται εμπράκτως, μιας και είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος partner της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Adobe Commerce (Magento) στην Ελλάδα.Eνέργειες που την κάνουν και […]

Pfizer Hellas: Ανθρωποκεντρική παντού και πάντα!
BEST WORKPLACES 2021

Η Pfizer Hellas δραστηριοποιείται στην Ελλάδα εδώ και 60 χρόνια. Σήμερα, διαθέτει στη χώρα μας ένα χαρτοφυλάκιο με πάνω από  80 διαφορετικά φαρμακευτικά προϊόντα και εμβόλια, που αφορούν ένα ευρύ φάσμα θεραπευτικών περιοχών.


DHL Express: Μέτωπο στην πανδημία!
BEST WORKPLACES 2021

Η DHL Express (Ελλάς) είναι η κορυφαία εταιρεία παγκοσμίως στον κλάδο των διεθνών ταχυμεταφορών (courier) και ανήκει στον όμιλο των Γερμανικών Ταχυδρομείων (DeutschePost).

efood: Εμπιστοσύνη στη νέα γενιά!
BEST WORKPLACES 2021

Tο efood είναι διαδικτυακή υπηρεσία delivery στην Ελλάδα, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει φαγητό, καφέ, supermarket και όχι μόνο, από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας με τρία απλά βήματα: προσθήκη, καλάθι, αποστολή. 

Epsilon Net: Αναπτυξιακή πορεία!
BEST WORKPLACES 2021

O Όμιλος Εταιρειών Epsilon Net A.E. ιδρύθηκε το 1999 και έκτοτε δραστηριοποιείται στον τομέα της πληροφορικής και της δημιουργίας ψηφιακού περιεχομένου στοδιαδίκτυο μέσω της θυγατρικής Epsilon Net Network, στον τομέα της εκπαίδευσης με τη θυγατρική Epsilon Net Training.


SG Digital: Αντιμετωπίζοντας με επιτυχία τις προκλήσεις!
BEST WORKPLACES 2021

Η Scientific Games ιδρύθηκε το 1932 στις ΗΠΑ. Αποτελεί, σε διεθνές επίπεδο, κορυφαίο πάροχο ολοκληρωμένων συστημάτων διαχείρισης τυχερών παιχνιδιών, ταυτίζοντας το όνομά της με την ασφάλεια, την καινοτομία και την προηγμένη τεχνολογία.

Ο ευέλικτος ηγέτης
BEST WORKPLACES 2021

Αν κάτι έκανε ξεκάθαρο η πανδημία της Covid-19, είναι ότι οι επιχειρήσεις και οι οργανισμοί, προκειμένου να παραμείνουν πιστοί στο όραμά τους και να πετύχουν στην αποστολή τους, πρέπει να προσαρμόζονται σε ό,τι κι αν τους τύχει.

Kaizen: Υποστήριξη σε όλα τα επίπεδα!
BEST WORKPLACES 2021

Η Kaizen αποτελεί την κορυφαία GameTech εταιρεία στην Ελλάδα και μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη, ενώ η πρόσφατη δραστηριοποίησή της στηΒραζιλία σηματοδοτεί το άνοιγμά της και στην αγορά της Ν. Αμερικής. Πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μια κουλτούρα αναγνώρισης
BEST WORKPLACES 2021

Η αναγνώριση των εργαζομένων είναι εδώ και καιρό ακρογωνιαίος λίθος της αποτελεσματικής διοίκησης. Αλλά σήμερα, καθώς ο ανταγωνισμός για ταλέντα κλιμακώνεται, ο τρόπος με τον οποίο οι οργανισμοί αποτιμούν τους εργαζομένους τους έχει γίνει πιο σημαντικός από ποτέ.

Groupama Ασφαλιστική: Ασφάλεια στην εξέλιξη!
BEST WORKPLACES 2021

Η Groupama Ασφαλιστική έχει παρουσία στην Ελλάδα από το 1928 με ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών πρακτόρων και διαμεσολαβητών. Δραστηριοποιείται στις ασφαλίσεις Ζημιών από το 1928 και στις ασφαλίσεις Ζωής από το 1985.


Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.: Προσοχή και φροντίδα στους εργαζομένους!
BEST WORKPLACES 2021

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της λιανικής πώλησης με ένα δίκτυο από 312 καταστήματα σούπερ μάρκετ, 21 Cash & Carry (χονδρικής), 4 κέντρα υποστήριξης του ηλεκτρονικού της καταστήματος και 3 πρατήρια ανεφοδιασμού καυσίμων. Ιδρύθηκε το 1976 στη Θεσσαλονίκη.

Οι πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού που υιοθέτησαν εν καιρώ πανδημίας οι κορυφαίες εταιρείες
BEST WORKPLACES 2021

Ζήσαμε λοιπόν να το δούμε κι αυτό. Όλοι ελπίζουμε πως βαδίζουμε πια προς το τέλος. Αν πάντως πρέπει να κρατήσουμε κάτι καλό από την ιστορία της πανδημίας, όσον αφορά τις δραματικές αλλαγές που επέφερε ο Covid-19 στους χώρους και στους τρόπους εργασίας μας, είναι οι πρακτικές που υιοθέτησαν εταιρείες όπως αυτές που διακρίθηκαν στη φετινή […]


Dialectica: Ευκαιρίες στους νέους!
BEST WORKPLACES 2021

Η Dialectica είναι μια πλατφόρμα διάχυσης γνώσης και πληροφοριών που συνδέει κορυφαίους παγκοσμίως θεσμικούς επενδυτές, συμβουλευτικούς οργανισμούς και μεγάλες επιχειρήσεις με εξειδικευμένα στελέχη της αγοράς σε κάθε επιχειρηματικό τομέα, σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της γης.


BAT Hellas: Υπευθυνότητα και κοινωνική προσφορά!
BEST WORKPLACES 2021

Η British American Tobacco είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες καταναλωτικών αγαθών παγκοσμίως, που ιδρύθηκε το 1902. Απασχολεί διεθνώς περισσότερους από 53.000 εργαζομένους και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 αγορές παγκοσμίως.

Takeda: Σπάνια και έγκαιρα αντανακλαστικά!
BEST WORKPLACES 2021

Η Takeda είναι μια βιοφαρμακευτική εταιρεία με ηγετική θέση παγκοσμίως και με έδρα την Ιαπωνία, έχοντας ως βάση σταθερές αξίες και προσανατολισμό στην Έρευνα και την Ανάπτυξη.