NetSteps: Ανάπτυξη και εξέλιξη

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

NetSteps: Ανάπτυξη και εξέλιξη-1Η εταιρεία Netsteps είναι ένα Premium E-commerce & Digital Marketing Agency. Παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες σε άλλες εταιρείες, digital marketing υπηρεσίες και υπηρεσίες τεχνολογίας για ανάπτυξη online καταστημάτων. Η εξειδίκευση της εταιρείας στο Ecommerce πιστοποιείται εμπράκτως, μιας και είναι ο μοναδικός πιστοποιημένος partner της μεγαλύτερης πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου Adobe Commerce (Magento) στην Ελλάδα.

Ενέργειες που την κάνουν και ξεχωρίζει

• Ισότητα και διαφοροποίηση: Tο 50% των managers είναι γυναίκες, ενώ ο μέσος όρος ηλικίας των συνεργατών είναι τα 28 έτη.
• Ευελιξία: Η εταιρεία θέλει οι συνεργάτες της να νιώθουν καλά, γι’ αυτό και αρκετοί που το έχουν ζητήσει, εργάζονται πλήρως από απόσταση επειδή αισθάνονται περισσότερο παραγωγικοί και ευδιάθετοι.
• Διαφάνεια: Η Netsteps στις τρίμηνες, εξαμηνιαίες και ετήσιες εσωτερικές παρουσιάσεις μοιράζεται ξεκάθαρα τον τζίρο και τα κέρδη της, ούτως ώστε όλοι οι συνεργάτες  να γνωρίζουν ακριβώς σε ποιο σημείο βρίσκεται η εταιρεία.
• Συντροφικότητα: κοινή ώρα γεύματος, σχεδόν για όλους, με μαζικές παραγγελίες για φαγητό, μουσικό διάλειμμα με τραγούδια που θα βάλει ένας συνάδελφός στο pc του, ένα αυθόρμητο παίξιμο μπουζουκιού από τον CEO ή ένα εκκωφαντικό ομαδικό χειροκρότημα της ομάδας σε μια μικρή ή μεγάλη επιτυχία.
• Ελευθερία έκφρασης. Η ελευθερία έκφρασης είναι εγκατεστημένη στην εταιρεία, με αποτέλεσμα τα ανοιχτά αυτιά και η διάθεση για πειραματισμούς να γεννούν νέα πράγματα, τις περισσότερες φορές χωρίς προγραμματισμό. Αυτή η διαδικασία έχει γεννήσει και πολλές νέες υπηρεσίες στην εταιρεία.

Η άποψη των αξιολογητών

Χαρακτηριστικό παράδειγμα μιας εταιρείας η οποία προωθεί την ελευθερία στην έκφραση και στην παραγωγή καινοτόμων ιδεών είτε από το τμήμα τεχνολογίας είτε από το μάρκετινγκ. Το εργασιακό περιβάλλον και η κουλτούρα που έχει αναπτύξει η εταιρεία βασίζονται στις αρχές της ελευθερίας, της εξέλιξης και της προσωπικής έκφρασης κάθε προσωπικότητας της ομάδας.

ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ

• Πολύ καλή ατμόσφαιρα εργασίας, αρκετές ευκαιρίες εξέλιξης και εκμάθησης, πολλές κοινωνικές δραστηριότητες εκτός εργασίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή