INTRASOFT International: Tο μέλλον ανήκει στην τεχνολογία

INTRASOFT International: Tο μέλλον ανήκει στην τεχνολογία

2' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πανδημία που επηρέασε την παγκόσμια πραγματικότητα το 2020 ήρθε να μεταβάλει ριζικά και τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε την εργασία, τις σχέσεις κάθε εταιρείας με τους πελάτες αλλά και με τους κοινωνικούς της εταίρους. Είναι πλέον σαφές ότι η επόμενη μέρα απαιτεί ετοιμότητα, ευελιξία και δημιουργικό τρόπο αντιμετώπισης της νέας πραγματικότητας. 

Η INTRASOFT International, σε όλες τις χώρες όπου δραστηριοποιείται σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, έδρασε άμεσα, συλλογικά και οργανωμένα, διασφαλίζοντας την υγεία των ανθρώπων της αλλά και την αδιάλειπτη λειτουργία της. Η πανδημία αποτέλεσε σαφή πρόκληση για όλο τον επιχειρηματικό κόσμο, ωστόσο η INTRASOFT, κατανοώντας γρήγορα το μέγεθος και την πιθανή διάρκεια του προβλήματος, από την έναρξη της πανδημίας έως και σήμερα επενδύει σταθερά στη συνεχή βελτίωση της τηλεργασίας, στις ψηφιακές συναντήσεις των εργαζομένων και στις ολοκληρωμένες ψηφιακές διαδικασίες. 

H εταιρεία αποδεικνύει εμπράκτως ότι προτεραιότητά της αποτελεί η ασφάλεια των ανθρώπων της και του κοινωνικού συνόλου, έχοντας στηρίξει παράλληλα το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας, συμμετέχοντας στη δωρεά και στην άμεση παράδοση αναπνευστήρων στις ΜΕΘ της χώρας.

Η επένδυση που είχε γίνει τα προηγούμενα χρόνια σχετικά με τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την αναβάθμιση των τεχνολογικών της υποδομών της (σε επίπεδα hardware και software) συντέλεσε στην άμεση και απρόσκοπτη μετάβαση στην εποχή της εργασίας από το σπίτι. Ταυτόχρονα, η INTRASOFT προσάρμοσε τον χώρο των γραφείων της σε ένα απόλυτα προστατευμένο περιβάλλον, εξοπλισμένο με όλο τον απαραίτητο υγειονομικό εξοπλισμό και με ειδικά σχεδιασμένα designated desks για το προσωπικό, για τις εργασίες που απαιτούν φυσική παρουσία. 

Η επόμενη μέρα βρίσκει την εταιρεία προσηλωμένη περισσότερο από ποτέ στους στρατηγικούς της στόχους και στις αξίες της. Η σημερινή επισφάλεια υπογραμμίζει περίτρανα την ανάγκη για την τεχνολογική θωράκιση των οικονομιών της Ευρώπης, αλλά και όλης της υφηλίου. Παρέχοντας τεχνολογίες αιχμής που θα συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των πελατών της σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, η INTRASOFT βρίσκεται πλέον στην πρώτη γραμμή της μετά Covid εποχής. Κάτι που αποδεικνύεται εξάλλου ήδη εν μέσω της πανδημίας, με την εταιρεία να στέκεται αρωγός στον στρατηγικό σχεδιασμό των πελάτων της, κερδίζοντας έδαφος, παραδίδοντας υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διατηρώντας τον βηματισμό της. 

Η INTRASOFT, κινούμενη προς την κατεύθυνση αυτή, εν μέσω πανδημίας είδε όλους τους σημαντικούς δείκτες της να αυξάνονται. Ενδεικτικά, πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες νέες προσλήψεις από τον Μάρτιο του 2020 σε Αθήνα, Πάτρα και Θεσσαλονίκη και συγχρόνως αυξήθηκε σημαντικά το «order book» της εταιρείας με την κατακύρωση μεγάλου αριθμού νέων έργων στην ευρωπαϊκή και την ελληνική αγορά. Το μέλλον είναι συνώνυμο της τεχνολογίας και η INTRASOFT αναλαμβάνει ήδη πρωταγωνιστικό ρόλο. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή