Grecotel: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά

Grecotel: Θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη διαφορά

Ονειρευόμαστε το καλοκαίρι του 2021 να επιστρέψουμε στις διακοπές που αγαπάμε.

1' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον Όμιλο Grecotel, πρωτοπόρο και ηγέτη του ελληνικού τουρισμού, έχουμε μια πρόκληση: να συνεχίσουμε να καινοτομούμε και να προσφέρουμε φιλοξενία με ποιότητα και μεράκι, στεκόμενοι στο ύψος της 45χρονης ιστορίας μας.

Στο καλοκαίρι της ανασφάλειας, με στρατηγική, στόχευση και άρτια προετοιμασία, λειτουργήσαμε 15 ξενοδοχεία, φιλοξενήσαμε 50.000 ανθρώπους και, τηρώντας ευλαβικά τα μέτρα προφύλαξης, δεν είχαμε κανένα κρούσμα COVID-19.

Το οφείλαμε στους χιλιάδες πελάτες που μας εμπιστεύτηκαν και στους εργαζομένους μας. Τους ευχαριστούμε. Θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τις υποδομές και τις υπηρεσίες μας, να συνεισφέρουμε με απασχόληση στον τόπο και υπεραξία στην ελληνική οικονομία. Ονειρευόμαστε το καλοκαίρι του 2021 να επιστρέψουμε στις διακοπές που αγαπάμε.

Ο Όμιλος Grecotel περιλαμβάνει στο portfolio του 40 ξενοδοχειακές μονάδες 4 και 5 αστέρων πάνω στη θάλασσα σε περιζήτητους προορισμούς πλησίον των διεθνών αεροδρομίων της χώρας. Έχει δυναμικότητα 17.000 κλινών και βρίσκεται σταθερά στην πρώτη θέση μεταξύ των ξενοδοχειακών ομίλων της χώρας, κατέχοντας το 4% της ελληνικής αγοράς (ICAP 2019).

Το 2020 αποτέλεσε μια πρωτοφανή χρονιά, όχι μόνο για τον Τουρισμό της χώρας μας αλλά και για το παγκόσμιο τουριστικό γίγνεσθαι. Η Grecotel διαχειρίστηκε εξαιρετικά τις ιδιαίτερες και τόσο δύσκολες συνθήκες, γεγονός που αποτελεί παρακαταθήκη για μια καλύτερη σεζόν το 2021. Ο Όμιλος ήταν η πρώτη αλυσίδα στην Ελλάδα και μια από τις τρεις στην Ευρώπη που ανακοίνωσε, ήδη από τις 15 Μαΐου και σε περίοδο που επικρατούσε η ασάφεια και ο φόβος, το άνοιγμα των ξενοδοχείων του, για να παραμείνει η χώρα μας στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. 

Η Grecotel σχεδίασε και πρόσφερε στα ξενοδοχεία της με απόλυτη επιτυχία το μοναδικό πρόγραμμα διακοπών «Καλοκαίρι στη Θάλασσα», προσφέροντας στους Έλληνες και ξένους επισκέπτες διακοπές με τρόπο ήσυχο και ασφαλή εισάγοντας και τηρώντας πιστά σε όλες τις μονάδες της τα νέα Λειτουργικά Πρότυπα βασιζόμενα στα πρωτόκολλά και οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Παγκόσμιας Υγείας (ΕΟΔΥ) και του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ). Και όλα αυτά, διατηρώντας πάντα το υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών που διακρίνει την Grecotel και θέτοντας ισχυρές βάσεις για την επόμενη τουριστική χρονιά. 

Ο Όμιλος συνεχίζει να διατηρεί και να επεκτείνει ισχυρές συνεργασίες με παγκόσμιους τουριστικούς οργανισμούς, καθώς και την υλοποίηση του επενδυτικού του έργου με εξαγορές ξενοδοχείων και ανακαινίσεις των μονάδων του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή