ΥΠΕΞ: Απερίφραστη καταδίκη για την επίθεση στη Τζέντα

ΥΠΕΞ: Απερίφραστη καταδίκη για την επίθεση στη Τζέντα

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την απερίφραστη καταδίκη του εκφράζει το υπουργείο Εξωτερικών για τη σημερινή τρομοκρατική ενέργεια, κατά την οποία τραυματίστηκε Έλληνας αστυνομικός που υπηρετεί στο Γενικό Προξενείο Τζέντας και ο οποίος συνόδευε υπάλληλο του Γενικού Προξενείου στην εν λόγω τελετή.

Σύμφωνα με το ΥΠΕΞ η επίθεση είχε ως στόχο τελετή για τη λήξη του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου στο μη-Μουσουλμανικό Νεκροταφείο της Τζέντας.

Ο αστυνομικός είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου και σύμφωνα με την ανακοίνωση «του συμπαραστέκονται τόσο το Γενικό Προξενείο όσο και η Πρεσβεία μας στο Ριάντ, που παραμένουν σε συνεχή επαφή με τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση».

«Εκφράζουμε επίσης τις θερμές ευχαριστίες μας προς τις αρχές της Σαουδικής Αραβίας για τη στήριξη και συμπαράσταση που έδειξαν από την πρώτη στιγμή, καθώς και για τις προσπάθειες που καταβάλλουν για τη διαλεύκανση της υπόθεσης», καταλήγει το υπουργείο Εξωτερικών.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή