Γ. Πλακιωτάκης από τον Ευαγγελισμό: Είμαι σε καλά χέρια

Γ. Πλακιωτάκης από τον Ευαγγελισμό: Είμαι σε καλά χέρια

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είμαι σε καλά χέρια» δηλώνει, από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται με κορωνοϊό, ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Πλακιωτάκης.

Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτυώσης, ο κ. Πλακιωτάκης ευχαριστεί τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου, επισημαίνοντας ότι «κάνουν το καλύτερο για όλους».

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» είναι το πλήρες μήνυμα που ανήρτησε.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πλακιωτάκης είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό τη Δευτέρα. Στην αρχή δεν κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του σε νοσοκομείο, ωστόσο στη συνέχεια ανέβασε πυρετό και έτσι κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του στο νοσοκομείο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή