«Καμπανάκι» Μητσοτάκη σε υπουργούς: Εκλογές στο τέλος της τετραετίας, μην κατεβάζετε τα μολύβια
ΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

«Προειδοποίηση» προς τους υπουργούς της κυβέρνησης να μην… κατεβάσουν τα μολύβια και να μην μπουν σε προεκλογικό κλίμα απηύθυνε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.  Κατά τις ίδιες πληροφορίες, μετά το τέλος της εισαγωγικής του ομιλίας, ο πρωθυπουργός είπε:  «Έχω πει πολλές φορές ότι θα εξαντλήσουμε την τετραετία. Αυτό […]


Προσφυγή του Δημοσίου κατά της Novartis
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Στη Δικαιοσύνη θα προσφύγει η κυβέρνηση ώστε να διεκδικήσει αποζημίωση από την εταιρεία Νοvartis για παράνομες πρακτικές που ζημίωσαν το ελληνικό Δημόσιο.


To κράτος ανακαλύπτει τη ρομποτική
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ενα ιδιαίτερα φιλόδοξο σχέδιο με πολλές προεκτάσεις ετοιμάζεται να προχωρήσει το ερευνητικό κέντρο «Αθηνά» υπό την αιγίδα του υπουργείου Ανάπτυξης.

Σούδα: «Φιλοξενία» μαχητικών F-35 των ΗΠΑ
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Το αμερικανικό αίτημα έχει κατατεθεί προς έγκριση στα υπουργεία Εξωτερικών και Εθνικής Αμυνας. Τα υπερσύγχρονα μαχητικά θα μετάσχουν σε ασκήσεις και επιχειρήσεις.


Κυβέρνηση: Συμφωνίες-κλειδιά με τα Αραβικά Εμιράτα
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με την υπογραφή σειράς σημαντικών συμφωνιών και την ανάπτυξη κοινής πρωτοβουλίας για την πραγματοποίηση στη χώρα μας επενδύσεων ύψους 4 δισ. ευρώ επισφραγίστηκε η επίσημη επίσκεψη του πρωθυπουργού στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Ελληνικό «ναι» στην Ουκρανία για τεθωρακισμένα – Προϋπόθεση η άμεση αντικατάστασή τους
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Η Αθήνα θα ήταν θετική στις γερμανικές βολιδοσκοπήσεις για αποστολή τεθωρακισμένων οχημάτων BMP-1 στην Ουκρανία μόνο υπό την προϋπόθεση ότι αυτά θα αντικατασταθούν άμεσα από ανάλογα συστήματα, προκειμένου να μη δημιουργηθεί κενό στην κάλυψη πάγιων αμυντικών αναγκών της χώρας.Επιδότηση ρεύματος για τη μεσαία τάξη
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μέτρα-ανάσα, που καλύπτουν και τη μεσαία τάξη, έναντι των συνεχών αυξήσεων στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος, μέσω ενός νέου «εθνικού προγράμματος στήριξης» ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στην αντεπίθεση η κυβέρνηση
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Πιο επιθετική στρατηγική έναντι της αντιπολίτευσης από αυτήν που αρχικά είχε εκπονηθεί αποφάσισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.


Κυβέρνηση: Τα τρία ορόσημα του Μαΐου
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ρίξει λίγο πριν από το Πάσχα το «βαρύ» χαρτί της αύξησης του κατώτατου μισθού κατά 50 ευρώ μηνιαίως, η κυβέρνηση εισέρχεται σε έναν ιδιαίτερα κρίσιμο μήνα με φόντο τη μεγάλη ενεργειακή κρίση.

Τατόι: Οι τρεις προτεραιότητες
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Μια καλή εικόνα για τον τρόπο λειτουργίας της έπαυλης Dumfries φαίνεται ότι απέκτησε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο κτήμα και στο ιστορικό κτίριο που διαχειρίζεται το ίδρυμα του πρίγκιπα Καρόλου από το 2007.


Αναφορά Κ. Μητσοτάκη στους «Ελεύθερους Πολιορκημένους» της Ουκρανίας
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Την υπόσχεση, και μάλιστα σε προσωπικό τόνο, ότι η Πολιτεία θα εξακολουθήσει να στηρίζει πολίτες και επιχειρήσεις έναντι της ακρίβειας έδωσε εκ νέου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για το Πάσχα.

Πολιτικά σενάρια: Ο ανασχηματισμός και οι επόμενες κάλπες
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Με την ακρίβεια να πλήττει οριζόντια τον κοινωνικό ιστό της χώρας και να δημιουργεί ένα αβέβαιο πολιτικά περιβάλλον, ο Κυριάκος Μητσοτάκης δέχεται διαφορετικές εισηγήσεις για τον χρόνο και τον τρόπο με τον οποίο θα πάει στις επόμενες εκλογές.

«Πράσινη κάρτα» 100 εκατ. σε αγρότες, κτηνοτρόφους
ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Ενίσχυση τουλάχιστον 100 εκατ. ευρώ σε αγρότες και κτηνοτρόφους σχεδιάζει η κυβέρνηση, ώστε να συγκρατήσει τις τιμές και να άρει κάθε ενδεχόμενο επισιτιστικής κρίσης το φθινόπωρο λόγω εκτόξευσης των τιμών σε λιπάσματα και ζωοτροφές.