Βουλή: Η ενέργεια δυναμιτίζει το κλίμα
ΒΟΥΛΗ

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η σφοδρή σύγκρουση κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με επίκεντρο την ενέργεια και το φαινόμενο της ακρίβειας.

«Προεκλογικό» σκηνικό στη Βουλή
ΒΟΥΛΗ

Με ένταση επέκριναν την κοινωνική πολιτική της κυβέρνησης τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως θα καταργήσει τα σχετικά νομοσχέδια μετά τις εκλογές.


Βουλή: Διχάζουν τα μέτρα στήριξης
ΒΟΥΛΗ

Κλιμακώνεται εκ νέου σήμερα και αύριο στη Βουλή η αντιπαράθεση κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την οικονομική και την κοινωνική πολιτική.Ομιλία Ζελένσκι στη Βουλή: Πολιτική θύελλα για ομιλητή-μέλος του τάγματος Αζόφ
ΒΟΥΛΗ

«Η συμπερίληψη στην ομιλία του μηνύματος μέλους του τάγματος Αζόφ ήταν λανθασμένη και άστοχη», σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Οικονόμου. Οι διευκρινίσεις Τασούλα και οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης.Βουλή: Ομιλία Ζελένσκι χωρίς παρουσία ΚΚΕ, Ελλ. Λύσης
ΒΟΥΛΗ

Η εθνική αντιπροσωπεία και δι’ αυτής η ελληνική και η διεθνής κοινή γνώμη προετοιμάζονται για τη μέσω τηλεδιάσκεψης ομιλία του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι το μεσημέρι της προσεχούς Πέμπτης.

Στις 7 Απριλίου η ομιλία Ζελένσκι στο Κοινοβούλιο
ΒΟΥΛΗ

Την Πέμπτη 7 Απριλίου προγραμματίστηκε να απευθυνθεί στην ελληνική Βουλή ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Υπενθυμίζεται ότι σχετική πρόσκληση του είχε απευθύνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.


Σφοδρή σύγκρουση για τα νέα μέτρα κατά της ακρίβειας
ΒΟΥΛΗ

Σε τροχιά μετωπικής σύγκρουσης εντός και εκτός Βουλής με επίκεντρο τα κυβερνητικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ακρίβειας που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός, και εξειδίκευσαν οι συναρμόδιοι υπουργοί, βρέθηκαν χθες, για δεύτερη ημέρα, κυβέρνηση και αντιπολίτευση.

Βουλή: Μετωπική σύγκρουση για ενεργειακή κρίση και ανατιμήσεις
ΒΟΥΛΗ

Σε τροχιά μετωπικών συγκρούσεων βρίσκονται καθημερινά η κυβέρνηση με την αντιπολίτευση, κυρίως την αξιωματική, με επίκεντρο τις παγκοσμίως αρνητικές εξελίξεις στο μέτωπο της ενέργειας και της ακρίβειας.