Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Γ. Πλακιωτάκης

Στη ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο Γ. Πλακιωτάκης

Ο υπουργός Ναυτιλίας δεν έχει διασωληνωθεί

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Ευαγγελισμού εισήχθη για προληπτικούς λόγους ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, ο οποίος έχει διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Ναυτιλίας δεν έχει διασωληνωθεί, ενώ η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται σταθερή και ελεγχόμενη.

Η εισαγωγή του στη ΜΕΘ αποφασίστηκε καθώς ήταν χαμηλά τα επίπεδα του οξυγόνου στον οργανισμό του, όπως μετέδωσε η δημόσια τηλεόραση.

Ο κ. Πλακιωτάκης εισήχθη το Σάββατο στον Ευαγγελισμό και νοσηλευόταν σε Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ), ενώ είχε διαγνωστεί θετικός στον κορωνοϊό την περασμένη Τρίτη.

 

«Οι γιατροί μου συνέστησαν να νοσηλευτώ στον Ευαγγελισμό προκείμενου να μου χορηγηθεί και να λειτουργήσει πιο γρήγορα η φαρμακευτική αγωγή. Ακολουθώ τις οδηγίες τους, ώστε να επανέλθω το ταχύτερο στα καθήκοντα μου», είχε γράψει στον λογαριασμό του στο Facebook.

Τη Δευτέρα, ο κ. Πλακιωτάκης ανέφερε ότι βρίσκεται σε καλά χέρια, ενώ ευχαρίστησε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές.

«Σας ευχαριστώ πολύ για την αγάπη και τις ευχές σας. Είμαι σε καλά χέρια. Γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό κάνουν το καλύτερο για όλους και τους αξίζει ένα τεράστιο ευχαριστώ. Εύχομαι όλοι οι ασθενείς να επιστρέψουμε γρήγορα υγιείς κοντά στα αγαπημένα μας πρόσωπα» σημείωσε μέσω Facebook.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή