Γ. Κουμουτσάκος: Προσυπογράφω την ιδέα Θεοδωρόπουλου στην «Κ»

Γ. Κουμουτσάκος: Προσυπογράφω την ιδέα Θεοδωρόπουλου στην «Κ»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόταση του δημοσιογράφου της «Κ», Τάκη Θεοδωρόπουλου, για την ανέγερση προτομής του Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν, επικροτεί ο αν. υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Γιώργος Κουμουτσάκος. 

«Ανήκε σε αυτή τη γενιά των μορφωμένων Γάλλων που θαύμαζαν τον ελληνικό πολιτισμό. Ηταν φίλος με τον Καραμανλή και τίμησε τη φιλία του. Ας βρούμε το θάρρος να αναγνωρίσουμε τη συνεισφορά του στην εγκαθίδρυση και τη σταθερότητα της δημοκρατίας μας. Του αξίζει μια προτομή. Ετσι για την Ιστορία» γράφει, μεταξύ άλλων, στο άρθρο του ο κ. Θεοδωρόπουλος.

«Προσυπογράφω χωρίς δεύτερη σκέψη την πρόταση του Τάκη Θεοδωρόπουλου στη σημερινή Καθημερινή: «Μια προτομή για τον Ζισκάρ ντ´Εστέν». Ας αναλάβει η @Kathimerini_gr που σήμερα ουσιαστικά είναι αφιερωμένη στο μεγάλο Ευρωπαίο φίλο της Ελλάδας, την ωραία πρωτοβουλία» σχολίασε, με ανάρτησή του στο Twitter, ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο Γάλλος πρώην πρόεδρος και φλογερός υποστηρικτής της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, Βαλερί Ζισκάρ ντ’ Εστέν πέθανε χθες, Τετάρτη, από τις επιπλοκές του κορωνοϊού.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή