ΚΙΝΑΛ: Αναλγησία και κυνικότητα από πλευράς Σκυλακάκη, Μητσοτάκη

ΚΙΝΑΛ: Αναλγησία και κυνικότητα από πλευράς Σκυλακάκη, Μητσοτάκη

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δριμεία κριτική κατά της κυβέρνησης και ειδικότερα του πρωθυπουργού και του αν. υπουργού Οικονομικών ασκεί το Κίνημα Αλλαγής.

Αφορμή οι δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη σε ραδιοφωνικό σταθμό. Όπως αναφέρει το γραφείο Τύπου του ΚΙΝΑΛ, σε ανακοίνωσή του, ο κ. Σκυλακάκης «δήλωσε περιχαρής πως η πλειοψηφία του πληθυσμού δεν έχει θιγεί από την οικονομική κρίση την περίοδο της πανδημίας».

«Για τον κ. Σκυλακάκη προφανώς δεν μετράνε οι εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα που ζουν με 534 ευρώ, οι 350.000 μακροχρόνια άνεργοι που εγκαταλείφθηκαν από την κυβέρνηση στην τύχη τους, οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι για τους οποίους δεν υπήρξε καμία ουσιαστική κρατική βοήθεια και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις στην εστίαση και το λιανεμπόριο που κινδυνεύουν με λουκέτο στις επιχειρήσεις τους» επισημαίνει το ΚΙΝΑΛ.

«Αναλγησία και κυνικότητα πέρα από κάθε όριο. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Μητσοτάκης και Σκυλακάκης μοιράζονται τις ίδιες απόψεις. Ο πρωθυπουργός έχει αποδείξει, εξάλλου, ότι τις υιοθετεί. Στο λεξιλόγιο της Ν.Δ. η κοινωνική ευαισθησία δεν υπάρχει» καταλήγει η ανακοίνωση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή