ΣΥΡΙΖΑ: Μετασυνεδριακές «μουρμούρες» στην Κουμουνδούρου
ΚΟΜΜΑΤΑ

Η μετασυνεδριακή «μουρμούρα» στον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σταματήσει και συντηρείται έως ότου η εφορευτική επιτροπή λάβει τις τελικές αποφάσεις για τις ενστάσεις που έχουν καταγραφεί εξαιτίας των ποσοστώσεων της διεύρυνσης.


Παπανδρέου στο συνέδριο ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ: Όχι στο συντηρητικό δίπολο Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ
ΚΟΜΜΑΤΑ

«Βολεύονται οι συντηρητικές δυνάμεις της χώρας στο δίπολο Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ. Το δήθεν δίλημμα για αυτούς είναι, ποιος είναι καλύτερος διαχειριστής της μιζέριας και του πόνου μας» ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου.


Mήνυμα  αυτονομίας από ΠΑΣΟΚ
ΚΟΜΜΑΤΑ

Τη στρατηγική της πολιτικής αυτονομίας, έναντι των συζητήσεων για κυβερνήσεις συνεργασίας, ανέδειξε ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης μέσω της ομιλίας του, με την οποία άνοιξαν οι εργασίες του 3ου Συνεδρίου του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.


ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: Στην τελική ευθεία για το συνέδριο
ΚΟΜΜΑΤΑ

Συνεδριακός «πυρετός» επικρατεί στη Χαρ. Τρικούπη, καθώς με 48 ώρες να απομένουν έως το εναρκτήριο λάκτισμα στο κλειστό του Τάε Κβον Ντο, το βράδυ της Παρασκευής, το «παζλ» του συνεδρίου έχει σχηματοποιηθεί πλέον σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Σύγκρουση διαρκείας μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ
ΚΟΜΜΑΤΑ

Η επιμονή του Νίκου Ανδρουλάκη για την πολιτική αυτονομία του ΠΑΣΟΚ, οι δημοσκοπήσεις που δείχνουν να αντέχει στη ζώνη του 13%-14%, αλλά και η υψηλή συμμετοχή στο δημοψήφισμα για το όνομα, έχουν οδηγήσει τον Αλέξη Τσίπρα σε αναβάθμιση της πίεσης που ασκεί προς τη Χαριλάου Τρικούπη.


«Σκληρό ροκ» έως τις κάλπες προβλέπει ο Μητσοτάκης
ΚΟΜΜΑΤΑ

Mε τη φράση «το κεφάλι κάτω, αλλά το φρόνημα ψηλά», μιλώντας στη νέα Πολιτική Επιτροπή, ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, η οποία μπορεί να κρατήσει έως και 12 μήνες.