Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται προσοχή για να ανοίξουμε την οικονομία και τα σχολεία

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται προσοχή για να ανοίξουμε την οικονομία και τα σχολεία

1' 54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Κέντρο Υγείας Πατησίων επισκέφθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα το πρωί, ημέρα που συμπληρώθηκε το 1 εκατ. εμβολιαστικών δόσεωνσημειώνοντας πως χρειάζεται πολλή προσοχή για να ανοίξουμε την οικονομική δραστηριότητα και τα σχολεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

«Το σημαντικό είναι ότι μέσα από αυτή τη διαδικασία ξαναχτίζουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος και στο Εθνικό Σύστημα Υγείας. Είναι πολύ σημαντικό και για την επόμενη μέρα», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης απευθυνόμενος στο υγειονομικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου το οποίο προσφέρει υπηρεσίες και ως εμβολιαστικό κέντρο.

Διαβάστε ακόμη: Πελώνη: Είμαστε σε lockdown σκληρότερο από του Μαρτίου

Ο πρωθυπουργός παρακολούθησε τη διαδικασία εμβολιασμού, συνομίλησε με πολίτες που είτε περίμεναν τη σειρά τους είτε μόλις ολοκλήρωσαν τη διαδικασία κι ευχαρίστησε το προσωπικό του Κέντρου για τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει.

«Θέλω στο πρόσωπό σας να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό που έχει απασχοληθεί στη διαδικασία του εμβολιασμού. Νομίζω ότι από όλους τους πολίτες ακούμε μόνο καλά λόγια, για εσάς πρωτίστως. Γιατί τους υποδέχεστε με χαμόγελο, τους δίνετε αυτό το αίσθημα της ασφάλειας που είναι σημαντικό και γι’ αυτούς οι οποίοι μπορεί να ανησυχούν λίγο παραπάνω και είναι απολύτως ευνόητο», πρόσθεσε.

Κυρ. Μητσοτάκης: Χρειάζεται προσοχή για να ανοίξουμε την οικονομία και τα σχολεία-1

Ο κ. Μητσοτάκης επέστησε παράλληλα την προσοχή σημειώνοντας πως «θέλει πολύ προσοχή για να μπορούμε να ξαναρχίσουμε να ανοίγουμε την οικονομική δραστηριότητα και τα σχολεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», ενώ τόνισε πως «το βασικό είναι ότι ο κόσμος έχει καταλάβει πια ότι τα εμβόλια είναι και ασφαλή και αποτελεσματικά».

«Νομίζω ότι αυτό παρά την αύξηση των κρουσμάτων ήδη, αν δει κανείς πιο αναλυτικά τα στοιχεία, αρχίζει και φαίνεται και αποτυπώνεται στις μεγάλες ηλικίες που έχουν εμβολιαστεί», σχολίασε.

Ο πρωθυπουργός περιηγήθηκε στη συνέχεια σε όλους τους χώρους που έχουν διαμορφωθεί κατάλληλα για να εξυπηρετούν τις απαιτούμενες ανάγκες στο συγκεκριμένο κέντρο όπου πραγματοποιούνται περισσότεροι από 300 εμβολιασμοί την ημέρα.

Τον κ. Μητσοτάκη υποδέχτηκαν και συνόδευσαν στην επίσκεψή του ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, ο διοικητής της 1ης ΥΠΕ, Παναγιώτης Στάθης και ο επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας, Νίκος Ζαμπέλης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή